-
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
16d
Rusya devletine bağlı medya
Doç. Dr. Ümit Savaşçı: Hindistan mutantı yayılırsa ve aşılamada ilerleyemezsek 2 ay sonra vaka patlaması olabilir
https://sptnkne.ws/GeJP
-

Originally Posted by
EGEDUK
İlla ödemek istiyorsanız, çeki size elden getirsin siz de nakit ödeyin veya havale yapın.
Sonra aldığınız çeki bankanıza iade edin.
Elden teslim edene ödeyeceğiz
havale yada eft yapacağız
fakat çeklerin % yüze yakını takasta oluyor
kimse elde çek tutmuyor
-

Originally Posted by
EGEDUK
İlla ödemek istiyorsanız, çeki size elden getirsin siz de nakit ödeyin veya havale yapın.
Sonra aldığınız çeki bankanıza iade edin.
Çek başka ilin ne yapacağım ben ya. O çeke güvenip kmh tan bir sürü harcama yaptim. 1 hazirana kadar bekleyecek miyim? Vay arkadaş bu nasıl iş.
-

Originally Posted by
yemekci
Elden teslim edene ödeyeceğiz
havale yada eft yapacağız
fakat çeklerin % yüze yakını takasta oluyor
kimse elde çek tutmuyor
Eğer tahsile verdiyse, bankasından iade alıp size getirebilir.
Eğer teminata verdiyse ve karşılığında kredi kullandıysa bunu yapamaz.
-

Originally Posted by
Karax
Çek başka ilin ne yapacağım ben ya. O çeke güvenip kmh tan bir sürü harcama yaptim. 1 hazirana kadar bekleyecek miyim? Vay arkadaş bu nasıl iş.
1 aylık kmh faizini mecbur ödeyeceksiniz.
Ya çek bedeli ile işçi maaşlarını ödeyecek olanlar ne yapacak. Bayram öncesi farklı mağduriyetler yaratacak bir uygulama.
-
Arkadaş ne gün vade sonu diye mi işlem açamadım yataya sardi. genelde alışkanlık vardır bende para kaybetmeden duramam. Acaba ereğli yi buradan biraz satalım mi. Sizce ne yapalım. Neyi alıp satıyım.😂😂😂😂
-
Şu ana kadar gelen Çoğu bilançoya baktım
Güçlü büyümesini sürdüren
Kar, Favok, büyüme HBK ,
özsermaye karlılığı, odaklı
En güçlü bilançolar
Otokar, Ereğli, Arçelik,Egeseramik
Türk Traktör, Tire Mondi
Çıkıyor, benim analizlerim de
Düşer, çıkar, fiyatlar bilanço içinde, dışında bilemem. Lakin şirket bilançoları çok güçlü çıkıyor, hesaplamalarda..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al/Sat/Tut tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
Asal31
Arkadaş ne gün vade sonu diye mi işlem açamadım yataya sardi. genelde alışkanlık vardır bende para kaybetmeden duramam. Acaba ereğli yi buradan biraz satalım mi. Sizce ne yapalım. Neyi alıp satıyım.
hocam sen 17 iken ereğli satmamış mıydın? ben de 19 civarı sattım. bence biz bekleyelim. zaten benim kota doldu
audentes Fortuna iuvat
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri