-
Vobda kaldıraç sabit. Benimde kurum yerine evde 100 k var 7 adet oynayınca hesap kaldıraç sız mı oluyor. Boşver 1 trilyon var evde. Bankadan da 1 tık da hesaba atabilirim.
Koca viob kaldıraç şu oldu diyor kontrat fiyatı ayarlıyor bildiri yapıyor. Hiç gerek yok demekki.
100 k ya 7 adet short ac hep yukarı trend olsun. Kaldiracsiz oynadım diye bekle dur bakalım ne oluyor.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
-

Originally Posted by
JAS
[emoji23][emoji23][emoji23]
Yetmez ama evet. Şöyle peşpeşe 3-4 taban veya tavan gelsin hiç farketmez. Boşuna zamandan yiyoruz gereksiz yere. Yukarıda satışlar, aşağıda alışlar bekler durur.
Hoş, bu kontrat sayısı size göre çerez, sizinkinin onda biri bile değildir. Bu yüzden bu kadar rahat yazıyorum. i
uzak vadelere her 10 puanda 1 emir yazmaya devam diyorsun.
tombul parmak hesabı denk gelir ya tutarsa ?
kolay gelsin.
-

Originally Posted by
secbul
100 k ya 7 adet short ac hep . Kaldiracsiz oynadım diye bekle dur bakalım ne oluyor.
Secbul
viop başladığından beri her vade başı Kaldıraçsız short aç, kalan tüm bakiyede yine viopta nemalansın
bir hesap yap şimdiye nakit durumu ne olurdu?
bankada dursa ne olurdu?
-
İzmir borsasından beri mi
-
Mayıslar bizim
Şampiyon diyeceksiniz
)
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
İzmir borsasından beri mi
tamam doğrusu VOB ilk işleme başladığından beri.
yalnız hesaplaması çok uzun sürebilir.
-
şort açsaydı batardı.Bizim piyasa long piyasası.Kulakları çınlasın Vincente -pala longculara kıyamaz- derdi.Long denenebilir.
-

Originally Posted by
tesus
şort açsaydı batardı.Bizim piyasa long piyasası.Kulakları çınlasın Vincente -pala longculara kıyamaz- derdi.Long denenebilir.
1.) vob işleme başlayalı kaç ay oldu ?
2.) her vade spotun kaç puan üstünden başlıyor?
3.) şu anda x30 endex kaç ?
biraz matematik yeterli bence 
İsterseniz yukarıdaki hesap yerine long hesabını yapıp sonucu yazabilirsiniz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri