Benim icin mesele halaka araza girwyimmi girmetim mi deil. Aydeme gireyim biotrendemi gireyim dir. Arastiriyoruz karsr verecez elbet
Benim icin mesele halaka araza girwyimmi girmetim mi deil. Aydeme gireyim biotrendemi gireyim dir. Arastiriyoruz karsr verecez elbet
Halka arz izahnamesinde en azýndan finansal bilgileri okuyan birinin kafasýnda bir oyun planý oluþur, ben de öyle oluyor. Tavan yapar mý yaparsa kaç tane yapar, ölçüp tartabiliyorum kendimce. Halka arzlarda bireysel 100-200 lot alýyor doðru ama kurumsallar öyle mi?
O adamlar Sizce hiç okumadan mý milyon tl parayý bu arzlara baðlýyorlar ve tavan serileri boyunca ezbere malda bekliyorlar?
Bioene girsek ve de Çarþamba akþam dönüþte gelen para ile aydeme de girebilir miyiz??
Hala birileri 30-50 lot alayým, 3-5 tavan sonra satayým derdinde, ederinin 5-10 katýna halka arz eden þirket sahipleri ve buna göz yuman SPK kimsenin umurunda deðil, 3-5 tavandan sonra tekrar arz fiyatý seviyelerine gelirse birçok küçük yatýrýmcý hisseye dahil olacak ve çok deðil 5-6 ay veya 1 yýl sonra bu topikler aðlama duvarýna dönecektir. Ederinden çok pahalýya halka arzlara sebebiyet veren biz yatýrýmcýlarýn þu anki arzlara katýlým iþtahý ve buna izin veren SPK'dýr. Sözlerim bu hisseye yönelik deðil son zamanlardaki halka arzlaradýr.
Son arzlar patlamýþ,bazýlarý neredeyse arz fiyatý nýn altýna gelecek!Bistte hergeçen gün satýþlar derinleþmekte..Þu ortamda býrakýn 3-5 tavaný, tavan yapabileceðinden ne kadar eminiz? Þuan borsada arzlarda dahil para kazanma deðil parayý koruma dönemindeyiz.
Ben daha görmedim ve 10 gündür nakitteyim...okuduklarýný yarýsi 1800 hedeflemiþ diðer yarýsý ise çok þiþti vede 1100 kere donecez diyor...burada ufak tefek halka arzdan kopartam diye düþünüyorum...ama geçen haftaki halka arzlar gumleyince bende tedirgin oldum
Acaba Biotrende basvuru yoðunluðu nasil? Ýzahnemede patronun alim taahhü veriyor sanirim. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Yer Ýmleri