-

Originally Posted by
fenerbahceli
Fazla havlama da sana verilen işi yap, surdan aldım burdan satıyorum geyiği yap,spege blof falan çek burada.
Allah seni yarattığına göre vardır bi bildiği.
hayvanlar aleminden çıkamayan insan kılıklı
-
Kim nerden alıp nerden satıyor karışmam lakin, tek gözlemlediğim bölündük ten sonra izlemek gerektiği, gerçi şimdide izliyoruz😃neyse şu hissede neden atışıyosunuz kimse şurdan alın burdan satın demiyor ha alan şurdan aldım, burdan sattım demesi nin bana zazarı yok açıkcası lakin odaş forumu'nda yazanların, burda da yazıyor olması enteresan😃
-

Originally Posted by
Vosbaga
Kim nerden alıp nerden satıyor karışmam lakin, tek gözlemlediğim bölündük ten sonra izlemek gerektiği, gerçi şimdide izliyoruz😃neyse şu hissede neden atışıyosunuz kimse şurdan alın burdan satın demiyor ha alan şurdan aldım, burdan sattım demesi nin bana zazarı yok açıkcası lakin odaş forumu'nda yazanların, burda da yazıyor olması enteresan😃
adamın derdi Mobbing. kuş beyni ile hangi egosunu tatmin edecek bilinmiyor.
-
herhalde buradan bi yerden bölecekler. yoksa bu hareketin başka bir anlamını bulamadım 2,05
böyle olursa bedelsiz 1 e 2 gibi olur. işlem hacmide çok yükselir bist 50 ye tekrar gelir
-

Originally Posted by
regal1
herhalde buradan bi yerden bölecekler. yoksa bu hareketin başka bir anlamını bulamadım 2,05
böyle olursa bedelsiz 1 e 2 gibi olur. işlem hacmide çok yükselir bist 50 ye tekrar gelir
Bunlar, bölünme işini ağırdan alırlar gibi geliyor bana.
O yüzden nereden bölüneceği bilinmez.
Bedelsiz 1’e 2 gibi olur derken?
Katsayı belli.
1 adet hisse 7.4617566 adet olacak.
Bu katsayısı ile elinizdeki lot sayısını çarpınca bölündükten sonraki adete ulaşabiliriz.
-

Originally Posted by
EGEDUK
Bunlar, bölünme işini ağırdan alırlar gibi geliyor bana.
O yüzden nereden bölüneceği bilinmez.
Bedelsiz 1’e 2 gibi olur derken?
Katsayı belli.
1 adet hisse 7.4617566 adet olacak.
Bu katsayısı ile elinizdeki lot sayısını çarpınca bölündükten sonraki adete ulaşabiliriz.
o oran tamam(7,4617)
15,35 suni bir fiyat.
7 oranını 15,35 in içine hapsetmiş olacak.
21,76 dan verseydi 2,91 yani nominal 3 e yakın
15,35 olursa nominal 2 ye yakın
bunu söylemek istedim
-

Originally Posted by
regal1
Allah seni yarattığına göre vardır bi bildiği.
hayvanlar aleminden çıkamayan insan kılıklı
Ötede havla. Bu arada aferin laf dinleyen bir ordeksin. Aldım sattim geyiğini birakman gelistirebilir bir hayvan modeli olduğunu kanıtladı ;) Sen laf attıkça hayvan olduğunu hatirlatacagim patronun yalamasj
-

Originally Posted by
fenerbahceli
Ötede havla. Bu arada aferin laf dinleyen bir ordeksin. Aldım sattim geyiğini birakman gelistirebilir bir hayvan modeli olduğunu kanıtladı ;) Sen laf attıkça hayvan olduğunu hatirlatacagim patronun yalamasj
kaç hayvan adı biliyorsun?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri