Ziraat, geri vermeyip kendisine güvenenleri maðdur etmeyecektir diye düþünüyorum.
Ben geri vermiyorum.
Ziraat, geri vermeyip kendisine güvenenleri maðdur etmeyecektir diye düþünüyorum.
Ben geri vermiyorum.
verenlerden 64 de aldýlar aðýzlara bi parmak bal mý çalýyorlar
tezgah mý gerçek mi önümüzdeki hafta belli eder
bindik alamete ..
Karanlýkta 1,64 yanmadý.
40 gün stres sonra 1.63 den ver gitsin noldu kazanýlmadýki 40 günlük mevduatla kuruþuna kadar ayný
Ha burdan alýp borsadan çýkacaksan eyvallah baþka kaðýda yatacaksa hangisinin garantisi var
Borsada ki Ýnsan psikolojisi
hazýr yük hafiflemiþken yapýþtýr oðlum tavana..kaç tavan olacaktý unttum 3 mü 5 mi
paçalarý sývayýp dere aramaða baþladýmpuhahhahhhah
arzdan buyana 1ay 61-62 ye baðladý
1 ayda 62-63 e mi baðlýyacak nedir a.k. kaðýdý
Bu nedenle hesabýnýzda bulunan ZRGYO paylarý ile geri iade talebinde bulunmuþ olmanýz, bu talebin tamamýnýn veya bir kýsmýnýn MKK tarafýndan kabuledileceði anlamý taþýmamaktadýr. Ayrýca MKK kayýtlarýna göre talep ettiðiniz miktar kadar geri alýmdan yararlanma hakkýnýz olsa dahi, iade etmek istediðiniz ZRGYO paylarýný, geri alým talebinde bulunduktan sonra satmanýz veya baþka hesaplara virman etmeniz gibi herhangi bir nedenle 15.06.2021 tarihinde, Ziraat Yatýrým nezdinde geri alým iþlemlerine özel açýlmýþ Ziraat Bankasý hesabýna (“özelhesap”), virman edilememesi veya kýsmi virman yapýlmasý halinde, iade tutarlarýnýz ödenmeyecek veya sadece kýsmi olarak virman edilen ZRGYO paylarýnýn karþýlýðý olan nakit tutarlar hesabýnýza aktarýlacaktýr.
Yer Ýmleri