Kesinlik olmaz fakat büyük ihtimal kaldým hissede boða durumunda maliyetim 3,98 kapanýþ 4,48 zirvesi 6,30 yazýma bodoslama yazan olmasýn gerek yok tatsýzlýk yaþamaya yarýnda yükseliþ devam edecektir ytd.
Kesinlik olmaz fakat büyük ihtimal kaldým hissede boða durumunda maliyetim 3,98 kapanýþ 4,48 zirvesi 6,30 yazýma bodoslama yazan olmasýn gerek yok tatsýzlýk yaþamaya yarýnda yükseliþ devam edecektir ytd.
Kötü kapanýþ düþen borsada Zrgyo fakat düþen borsada güvenli liman olduðunu düþünüyorum ytd.Nedenleri var yazmaya gerek yok þimdilik nedenleri bende kalsýn ytd.
Toplayamadýk 4 TL altýndan maalesef çok güzel fýrsat vermiþti... Bu sene artýk bir bedelsiz versin diye bekliyoruz.
YTD.
Bedelsiz sermaye artýrýmý ne zaman olur bilinmez piyangoda amorti çýkmasý gibi hayýrlýsý diyelim ytd.
Haftayý kötü kapatmadý zrgyo tabi bankalar günlükte ralli yaþadý önemli deðil borsada hala yükseliþ trendi yok testereye devam ytd.
Ziraat gyo F/K 1,92 insanlar 30 F/K üzeri daire yada arsa satýn alýyor amorti süresi 30 yýl üzeri bekleyecek.ytd.
Zrgyo iyi kapattý seansý bence sýkýntý yok ytd.
Zirvesi 6,30 eðer yeni zirve yükseliþi yaparsa iyi potansiyel denilebilir ytd.kýsmet
Yer Ýmleri