Originally Posted by Webster Doyt dokçan olmaz ama altih dokçan olabilir MB , yurtdışı ile ek- swap hamlelerine başlayacakmış, farklı ülkeler ile görüşmeler olumlu gidiyormuş- muş !! Reis , Nato zirvesinde sırtını herkese nasıl döndü gördünüz.... yoksa onlar mı dünya liderine sırtını döndü... bir karışıklık olduğu kesin 😂
Originally Posted by Market Soul Webster üstad iyi tatiller. Boş ver piyasayı. Keyfine bak tatilde. Umarım Rus, İngiliz ve Alman kardeşlerimiz de boldur. Tsklr hocam Ya size sunu soyleyeyim İnsan genc ve bekar olmak istiyor Yeni nesil felaket Bizim zamanimiz neden boyle degildi diye deliriyorsunuz
Originally Posted by wasaban MB , yurtdışı ile ek- swap hamlelerine başlayacakmış, farklı ülkeler ile görüşmeler olumlu gidiyormuş- muş !! Reis , Nato zirvesinde sırtını herkese nasıl döndü gördünüz.... yoksa onlar mı dünya liderine sırtını döndü... bir karışıklık olduğu kesin 😂 Swap kelimesi zikrediliyorsa Mis gibi sicacik para geliyor demektir Nerden geldigi beni baglamaz Doyt dokcan olsun da
Dolar alip terste kalan var midir aramizda? Yapmaaaan dedik mi dedik! Aaaah emmi aaaaah Bu aydin milletin beynini bulandirdi Dolari kitledi millete
Originally Posted by Webster Dolar alip terste kalan var midir aramizda? Yapmaaaan dedik mi dedik! Aaaah emmi aaaaah Bu aydin milletin beynini bulandirdi Dolari kitledi millete Bende sterlin var... Sterlin her zaman para eder.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul Bende sterlin var... Sterlin her zaman para eder. Hocam haklisiniz ama kalici bir sogan euro dususu sterlini de asagi cekecektir Buna gore degerlendirin lutfen Ytd
Originally Posted by Webster Hocam haklisiniz ama kalici bir sogan euro dususu sterlini de asagi cekecektir Buna gore degerlendirin lutfen Ytd O zaman aydinc'yi buluruz... Hep kazık atıyor bize...
Originally Posted by Webster Hocam haklisiniz ama kalici bir sogan euro dususu sterlini de asagi cekecektir Buna gore degerlendirin lutfen Ytd Ben açıkcası Fed tarafından gelen söylemlerle, biraz biraz dxy de değerlenme bekliyorum. 93,5-94 lere doğru.
Forum Rules
Yer İmleri