Originally Posted by fenerLEE Selam herkeze SEYKM ile ılgılı yorum yaparsa ustatlarımız sevınırım. Bunu anapazar oncesi bende kesfetmistim Kaymagi yendi diye dusunuyorim Ederi 10 tl Ytd
Originally Posted by Webster Bunu anapazar oncesi bende kesfetmistim Kaymagi yendi diye dusunuyorim Ederi 10 tl Ytd tskler ustadım
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Originally Posted by boschyatirim 30k civarida benim var. Maliyet düşürecem diye hisselere ek yapmayıp fonda bekleseymisim. Bu zarar olusmayacaktı. Ne yapalim kendimiz kaşındık. Abim onlar parami Keske benimde siz kadar zararim olsa Bittim ben Merso yerine kaniya binecem yakinda
Originally Posted by fenerLEE tskler ustadım Yaniltmak istemem siz kendi bildiginizi yapiniz lutfen
Originally Posted by Webster Yaniltmak istemem siz kendi bildiginizi yapiniz lutfen Hocam ozelınıze bakarmısınız
Bugunku olen kasim suleymani sogani 8.69 da tutmak icinmis olaya bak
Originally Posted by boschyatirim 30k civarida benim var. Maliyet düşürecem diye hisselere ek yapmayıp fonda bekleseymisim. Bu zarar olusmayacaktı. Ne yapalim kendimiz kaşındık. Üstad sadece fonda zararım
Originally Posted by Pestilence Üstad sadece fonda zararım Ooooo bist hariç mi..
Forum Rules
Yer İmleri