Originally Posted by Fuat Soylu Kumandanım. düşündüm..... bu itnede yolculuk uzun olacağı için.... spek ana pazar ile kalkan brüt takas cezası ile hisseye binen al-satçıları dökmek istemiş ve bu hayin 5 taban hareketini başlatmış olabilir. hain spek diye bir şey yoktur...olamaz. ama olabilir de... Bu yazdigini okuyunca bir 500 lot daha ciktim 🤭🤭🤭
Originally Posted by Webster Bu yazdigini okuyunca bir 500 lot daha ciktim 🤭🤭🤭 Aşk olsun üstad. 75'ten ilave yapan sen, bu güven nasıl gitti böyle anlamadım... Demek tek kuruş kalmadı ha... Vay be.....................
burada vesikalı yarim kadifeye eğlence muamelesi yapan üstadlar. sizlere de aşk olsun. kadife uzun vadeli bir yolculuktur..... tavanda bekleyen 75 bin. git de onlara. ali rıza hasoğlu emaneti almaya geliyormuş de....
Originally Posted by Fuat Soylu burada vesikalı yarim kadifeye eğlence muamelesi yapan üstadlar. sizlere de aşk olsun. kadife uzun vadeli bir yolculuktur..... tavanda bekleyen 75 bin. git de onlara. ali rıza hasoğlu emaneti almaya geliyormuş de.... Kadife, sen işe gidince üst kattaki komşunla fingirdeşiyormuş. Bugün kargocu webster eve koli götürünce tesadüf yakaladi.
Forum Rules
Yer İmleri