Originally Posted by Webster O fiyata dusse tumunu regal ustad supurur 🤭 tunç kardeþin aðzýnýzdan bal akýyor. keþke , deneyeceðini sanmýyorum. çünkü þu anda KERÝZ SÝLKELEME modunda olduðunu düþünüyorum. ÝNÞALLAH sizin dediðiniz doðru çýkar.
TGE: 0.69% Eskiden akýyordu þimdi damlýyor.
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul TGE: 0.69% Eskiden akýyordu þimdi damlýyor. Valla dostum. sizin damlýyor dediðiniz düden çaðlayaný gibi geliyor bana. inþallah bozulmaz.
Originally Posted by regal1 Valla dostum. sizin damlýyor dediðiniz düden çaðlayaný gibi geliyor bana. inþallah bozulmaz. Bir yerde bozulacak. Bana TCD zararý+15 K verdi. Çýkýnca 15K'yý Akbank'ýn bankacýlýk fonuna atayým diyorum. Umut dünyasý iþte.
Originally Posted by myfinans Nasdag'da daðýttý 26 nisandan bu güne düþüyor. 16 þubattan bu yana da yerinde sayýyor. 3 aydýr sýfýr.... Yellen bombayý býraktý. Düzeltme gelir artýk. Düzeltmeden sonra alýrýz.
Originally Posted by Kaan07 Üstad sen kadifeden çýkýnca hisse bittimi yannýz ilerde kadife seni kesin cagýrýr cok yumusadým diye saygýlar ytd😊 Benim hisse ile isim bitiyor Elimde olanlar Sarky Dgate Lokman Bunlari da karla cikinca fondan baska birsey almam diye dusunuyorum
Originally Posted by Webster Benim hisse ile isim bitiyor Elimde olanlar Sarky Dgate Lokman Bunlari da karla cikinca fondan baska birsey almam diye dusunuyorum Günaydýn üstadým tövbe mi ettin
Originally Posted by Pestilence Günaydýn üstadým tövbe mi ettin Gunaydin vebam Soyle diyelim Ben bu isi bilmiyormusum Bilmedigim oyunu oynamam
Forum Rules
Yer Ýmleri