Originally Posted by Webster Ooooo 3 oldu bile Simdi arkasindan bak dur Hocam webster arkadasimiz dersi kaynatmaya çalýþýyoooor
Þu durumda 1.80 ve 1.95e alýþ yazarýz 2.10 yazamayýz çünkü hisse 2.05de iþlem görüyor Originally Posted by regal1 evet doðrudur
Originally Posted by YapraksýzYonca Hocam webster arkadasimiz dersi kaynatmaya çalýþýyoooor Ben evde calistim geldim Bilerek yapiyorum 🤭🤭🤭
Originally Posted by Tasarrufcu Þu durumda 1.80 ve 1.95e alýþ yazarýz 2.10 yazamayýz çünkü hisse 2.05de iþlem görüyor Kendinize gelin bist suan kapali Ne islem gormesi Regal ne yaptin millette regal 🤭
Originally Posted by Webster Birileri birileriyle sey geciyor Yani maytap Ama kim üstadým bilirsin benim huyum deðildir. herkes deðerlidir. ben yýllarca istediðim kadar para kazanamýyordum. sonunda sebebini buldum. bütün önyargýlarýmý aldýrdým.
Syn regal boyle olmayacak Zoom uzerinden canli anlatin Ýsteyen katilsin 🤭🤭
Originally Posted by Tasarrufcu Þu durumda 1.80 ve 1.95e alýþ yazarýz 2.10 yazamayýz çünkü hisse 2.05de iþlem görüyor niyeki tahta 2,05 e satýþ taysa siz 2,10 dan alýþ gönderseniz bile siz 2,05 den alýrsýnýz. öyle deðil mi
Originally Posted by Webster Syn regal boyle olmayacak Zoom uzerinden canli anlatin Ýsteyen katilsin hocam iþin sonuna geldik. sanýrým. bugünde bu konuda yazalým. son olsun
Forum Rules
Yer Ýmleri