Originally Posted by Webster Ustadim Bu is kasimin isi bile olamaz Zarar falan yok ama bu iþin doðrusu bist'e dayalý ne var ne yoksa 21 Ocak'ta satýp kenara çekilmekmiþ. 5 aydýr yerimizde sayýyoruz.
Originally Posted by Webster Fuatim soganin gazini almak icin mazot lazim O mazotu da nerden bulacaklar? Senden benden daaaaa Halbuki aþýlama haberleri olumlu etki yapmasý gerekiyordu ??
Originally Posted by Foçabeyi Demiþim. Öpüle öpüle biz de bir þeyler öðrenmiþiz Þu öpüþme yi bizede öðretsen. Ruj sürecezmi öptürmeden önce. Öpüþme yi býrakta adam arkamýza geçti. Napacýzzz. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Originally Posted by boschyatirim Þu öpüþme yi bizede öðretsen. Ruj sürecezmi öptürmeden önce. Öpüþme yi býrakta adam arkamýza geçti. Napacýzzz. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Üstadým kibarlýktan öyle dedim. S2le s2le diyeyim de tam anlaþýlsýn
Garan'daki mücadeleye ne dersin emmi
Originally Posted by Fuat Soylu Halbuki aþýlama haberleri olumlu etki yapmasý gerekiyordu ?? Asilama mi O ne ki Fuatim guldurdun beni Asi randevusuna gelmiyorlarmis Asilar cope gidiyormus Haaa bugun asi kuyrugu varmis Eksi de baslik acilmis Hangisine inanacaguk
Originally Posted by boschyatirim Þu öpüþme yi bizede öðretsen. Ruj sürecezmi öptürmeden önce. Öpüþme yi býrakta adam arkamýza geçti. Napacýzzz. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Originally Posted by Foçabeyi Üstadým kibarlýktan öyle dedim. S2le s2le diyeyim de tam anlaþýlsýn Boyle deme simdi aydin kabardi mabardi diye baslar yine 🤭
Ya siz ne nankorsunuz Herseyi agbalden bekliyorsunuz Destek atinda milli bist ucsun
Forum Rules
Yer Ýmleri