investing kafayý yedi bi tarafýnda 53 gösterirken diðer tarafýnda 49 gösteriyor investingden alýp inveztinge satmak diye biþe olsa investingi batýrýrdýk![]()
investing kafayý yedi bi tarafýnda 53 gösterirken diðer tarafýnda 49 gösteriyor investingden alýp inveztinge satmak diye biþe olsa investingi batýrýrdýk![]()
bir halt olacaðý yok.
Investing 8.585, bloomberght 8.6252
Yine dolarýn düzgün fiyatlanamadýðý 2018 Aðustos'taki gibi durumlar galiba. Birileri ne fiyat verirsen ver alýyor gibi.
Bý ihtimal daha var o da .....
Geçen gün yabancý yatýrýmcý görüþmesi yapýldý , yabancýlar "geliriz amma bu kurdan olmaz , siz , bi hareket çekin kur yukselsin gelelim sonra düþükten ittir olur gideriz " þeklinde .
Yenisafak baþlýk atmalý bu hareketi kime çektiniz deye
Þu grafikteki istikrara þapka çýkarýyorum. Ýstikrar sürsün Amerika büyüsün (ya da Türkiye küçülsün) diye baðýrýyor.
Dün gece erken yatmiþtim. Allahtan *dostum Baydýn** yerine * baydinýz artik* demiþ....
Bugün itibariyle 8.60 alti biter...
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dün gece tek bir cümle ile dolarý bu hale getirebiliyorlarsa eðer gerçekten faizleri indirirlerse buna raðmen bu resmen vataný düþünmemektir. Böyle bir artýþta piyasada herþeye %20 daha zam gelir
Yer Ýmleri