Tek fiyat olsa tamam anlarim bunuda, 13.75 14.75 arasinda arz olacak. Her ne kadsr herkes ayni fiyattan aliyor densede ben buna inanmiyorum. Çok miktarda alan adama iskonto kesin yapiliyordur.. 13.75 den yüklü alindi diyelim, bu adam satýþa gecerse direk zararda olmazmi kucuk yatirimci....
Neyse benimkiler hep varsayim... insallah tavan yapar da faturalsr cikar
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kalekim henüz liste de yazýlmýyor
Penta yazýlýyor demekki pazartesi baþlýyor
Tenezzül edip vermediler
Anlayamdýgým olay penta ile kalekin ayný zamanda arz iþlemi gerçekleþmesine ragmen
Kalekim neden Penta dan bir gün sonra iþlem görmeye baþlýyor.
2000 lot istemistim, hesapta 842 lot görünüyor,
14.75 TL den.
CPH1909 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiklerini anlat, ama akýl vermeye kalkma,Anlatýlanlarý iyi dinle,ama hepsini doðru sanma,Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir unutma...
Þirketin halka arzýnda toplam katýlýmcý sayýsýnýn 301.781 olduðu açýklandý. Buna göre bireysel yatýrýmcýlarýn portföylerine yaklaþýk olarak 1.050 TL deðerinde hisse senedi aktarýlmýþ oldu. Eþit daðýtým yapýlan halka arzda baþvuranlarýn hesabýna ilk gün 72 Lot, ikinci gün ise 71 lot geçmiþ oldu. Bu daðýtýmdan sonra %5 üstü pay alan hiç yatýrýmcýnýn olmadýðý da açýklandý.
Borsadan gelen açýklama bu anlamadýðým iþ 5000 lot isteyene bile 4000 lot gelmiþ diyenler de var ne oluyor 301 bin kiþi yalan mý yoksa burada ve baþka yerlerde yazanlar mý yalan söylüyor
Bir çok (belki hepsi) araci kurumlar daha net olarak hisseleri hesaplara geçmedi. Dereyi görmeden paçayý sivamak denir buna. Araci kurumlar bazen hesaplamalara haralar yapabiliyorlar. O 3-5 bin talep edipte 2-3 bin falan geldi diyen arkadaþlarý salý günü sabah yine burada bekliyor olacaðýz.
Salý sabahý bizi bilgilendirirlerse sevinirim.
Bol kazançlar dilerim.
SM-N980F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýðým hiçbir þeyi önemseyip dikkate almayýn. Kafam iyidir
Yer Ýmleri