Bedelliye katýlmak için 1 Adet hisseye kaç tl veya krþ ödeceðiz
Bedelliye katýlmak için 1 Adet hisseye kaç tl veya krþ ödeceðiz
Onaylanan Ýzahnameyý gonderebýlecek varmý yada Bedelli den elde edilecek gelirin nerede kullanýlacaðý kýsmýný da gönderebilir misiniz...
Rüçhanlar alýþa kapalý alýþ yapmak istediðim zaman normal bölünmüþ fiyattan al veriyor bunlarýn yapacaklarý iþi
Arkadaþlar bu gün Ana hisseden 1.62 den 10000 adet hisse aldým. Elimde rüchan yok, Yapmam. Gereken bir þey var mý. Rüchan lar kalktýðýnda hisse sayým deðiþecek mi.
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
Teþekkür ederim. Biliyordum, netleþtirmek istedim. Bu arada bedelli açýklanmadan önce 3.80 lerdeydi daha sonra 2.20 lere kadar indi.. Bölündü ve tam gazý alýndý dedik þimdi bu düþüþ neyin nesi... Kafalar karýþýk anlaþýlan.. ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü Ýki silah "Sabýr" ve "Zaman" dýr. Yazdýklarým beni baðlar; Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn.
rüçhan hakký hangi tarihte bitiyor
rüçhanlarý hisseye dönüþtürmek için gerekli tutarý yatýrým hesabýnda mý tutacaðýz
bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi![]()
Yer Ýmleri