Vakfn tavan, Vkfyo tavan ama bu uyuz bedeliyle tonla para kasasýne girmesine raðmen yine icraat yok. Grubun üvey evladý resmen.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Maalesef hemen satamazsýnýz, bir gün sonra satabilirsiniz. Ben uzun vadeli aldým bu hisseyi ve blokaj koydum ki çakallar benim hisse i kullanýp deðerini daha da düþürmesinler. Açýða satýþ yaparak düþerkende para kazanýyorlar... M2007J20CG cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimse kimseden habersiz bu þekilde bir iþleme kalkamaz bu bir suçtur ..vkgyo gelince bu hissede inanýlmaz baský var ky iliðini kemiðini kurutana kadar götürmemek için elinden geleni yapýyorlar ...1.50 üzeri kapanýþlar gerekiyor aksi halde aþaðý yönlü hareket devam edecek gibi duruyor..1.20 civarlarýna kadar YTD
Ben de hisselerime blokaj koydurdum ama hýrsýz bunlar kim bilir daha ne dalavere var bunlarda al sat deðildir
Yazýklar olsun sana gyo.
Bir de ÝFM sahibi bir þirketin hissesi böyle mi olur, 1.49 lira, itibar mý kalýr.
Bunlar bedelliden aldýklarýý o satýlmayan paylarý tahtada yediriyorlar galiba, bundan baþka sebep var mý.
Yer Ýmleri