-

Originally Posted by
bahmet
2+2 =4 tür. sadece birileri (tahtaci) böyle olmadığına inandırmaya çalışarak sabrınızı zorlar.
GENEL YAZIYORUM.
Buna eminseniz, hisseye de inanıyorsanız. Son bir iki haftadır nedir bu reklamların hali. Taraftar toplamaya ne gerek var. Kim kime bedavadan para kazandırmak ister." yok başkalarıda kazansın" yersen! ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

-

Originally Posted by
bahmet
2+2 =4 tür. sadece birileri (tahtaci) böyle olmadığına inandırmaya çalışarak sabrınızı zorlar.
GENEL YAZIYORUM.
Buna eminseniz, hisseye de inanıyorsanız. Son bir iki haftadır nedir bu reklamların hali. Taraftar toplamaya ne gerek var. Kim kime bedavadan para kazandırmak ister." yok başkalarıda kazansın" yersen! ytd

-

Originally Posted by
realiter
ünsüz, nerdesin? Gelsende bir iki masal anlatsan bizlere olmazmı.
[emoji85] Assolistler sahneye en son çıkar, sen türkünü mırıldan dostum, salon dolmaya başladığında geleceğim ben, şuan kuliste Rakı Meyve yapıyorum
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sapık ihtiyar kaşınmış kemal kaşı beni diyor
Tatmin olmak için seçtiğin yol yanlış.bilgi paylaşımını engelleyip elinde olmadığını söylediğin hisseyi kötüleyerek korkularından kaçıyorsun
-

Originally Posted by
traderkemal
Ünsüz üstad adam hisseyi kötülüyor bir ara açık vermis polhoda ağırlığımı azalttım cüzi miktar var diye.şimdi bu adama duymak istemiyeceği şekilde konuşursanız çirkefleşir küfre başlar veya yazdıklarınızı sulandırmaya çalışır.korkusu bu çünkü bir anda bir haber vs...
Bu msg dan sonra açık vermiş elimde polho cüzi miktarda kaldı ağırlığı azalttım diye

ne yazmasını bekliyoruz

Demedikmi
-
şükür,herzamanki it ürüdü. 39 tane daha it ürürse, 40 olur. benimde namım yürür.ytd

-
çıldırıyor bu yaşa gelmiş kimse takmıyor
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri