-

Originally Posted by
kumbar
4 liralardan alan yatirimci da endeks gitti bu gitmedi ucuz diye aliyordu... 3 65 lerden sonra 3.2X lerden de alan ucuz diye aldi...sonra 2.90 ..2.80.. 2.70....
Allah sabir versin..patron satarken uyanmaliydik
Dolar uçuyo allah yardimcimiz olsun hiç iyi günler yok gibi önümüzde hergün inmeye devam gibi borsada pol 2 de olsa patronun umrunda olmaz çok alan kazanir 3 getirip 4 de olmaz .
-

Originally Posted by
KARTAL41
Dolar uçuyo allah yardimcimiz olsun hiç iyi günler yok gibi önümüzde hergün inmeye devam gibi borsada pol 2 de olsa patronun umrunda olmaz çok alan kazanir 3 getirip 4 de olmaz .
kardeş istese şerefszler $ çok cikti..sirket ucuzladi diye alirlar...zaten $ duserken de.. $ dururken de düşüyor bu polho gübresi...
Bir de bu uyuzu yildiz pazara alanl denyonun aklini itinayla s2yim
-
2 olsa burdan 4 olur herturlu habere kimseye yaramaz artik ordada satarsa tabi 2023 olmadan tüm paralar faiz artirimlariyla vadelide bankalara toplanacak borsalarda kazanclar bitti diyebiliriz gibi bu tarihde zarari kurtarayim yeter.
-
TCMB bidaki ay faiz indirecek öylemi ulan milletle taşak geciyorlar adama kol gibi gecirirler dolar 10 tl gecer borç yükü kaç milyara çikar hesaplayamazlar borsa 2008 krizini yasiyo ve dünyada borsalari bu ortama sokcaklar bu gidişle batan türkiye olcak.
-

Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
https://www.hisse.net/topluluk/showt...90#post4598890
Şimdi...Geçen gün de bu konuya ucundan değinmiştim, biraz daha açalım dostlarım. ABD tarafında enflasyonist baskı devam ediyor. FED çok muhtemelen faizleri artırma yönünde biraz daha beklemede kalacaktır. Ancak bu baskı devam ettikçe ekonomiyi de vurmaya başlayacaktır. Demem o ki yıl sonuna doğru o tarafta bir faiz artışı görmeye başlayabiliriz. ECB tarafında ise parasal genişleme 2022'ye uzatıldı ama orada da enflasyonla ilgili ciddi kaygılar var. Yani global anlamda bir faiz indirimi yakın vadede mümkün gözükmüyor.
Biz bu konjonktüre 19 civarındaki tahvil faiziyle yakalandık. Merkez Bankamız faiz indirme niyetinde ancak kur zirvelerde geziyor ve oradan gelen maliyet enflasyonu nedeniyle bu oldukça zor bir karar. Tam anlamıyla kilit durumu. Ve inşaatçılarımız bu dönemde en olumsuz etkilenecek sektör olacak, oluyor da. Üstelik daha bunlar iyi günlerimiz yazın bir kenara.
Geçen yıl ortalığa saçılan bu paralar hepimizin cebinden çıkacak demişim. Çıkmış mı, çıkmış. Bu ezan susmaz, bu bayrak inmez, şehitler ölmez...Gönder oradan 45 milyon euro abi, 10 milyonu elden olsun..

Şahsi görüşlerimdir. Yatırım tavsiyesi içermez.
-
2.75ten satış verdim onu bile almadı adiler 10 dkya 2.73-2.74 oldu. Akşama 2.69dan yerine koyarım diyordum yine başaramadık.
-
İsfinle fark 37 kademe olmuş. Ulan aynı tahtacı değil mi? 1 ay önce aynı fiyattaydik! Sans da yok Allah kahretsin.
-

Originally Posted by
hepsonradan
2.75ten satış verdim onu bile almadı adiler 10 dkya 2.73-2.74 oldu. Akşama 2.69dan yerine koyarım diyordum yine başaramadık.
Borsa durmadigi surece inmeye devam bunun başka yolu yok yabanci azda olsa satiyo %4.5 kaldi yabanci tabı yabanciysa .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri