-
Konut fiyat endeksinde artış yıllık %145,5 oldu
-
Ben unsurcu arkadaşın sorusunu önemsiyorum. Çünkü inanmaya değil bilmeye ihtiyacımız var. Cevap ise sallamaydı elbet. Beklentimiz var ayrı konu. Keşke temel analiz hep çalışsa da herkes zengin olsa.
Maliyeti düşük olanların rahatlığını anlayabiliyorum.
-

Originally Posted by
Thyshine
Çünkü inanmaya değil bilmeye ihtiyacımız var.
"Onun için diyorum ya inandirilmislarla yola çıkılmaz inanmislarla yola çıkılır" diye.
İnanmak için bilinçli bilgi (araştırarak öğrenmek) gerek, inandirilmak için ise bilgisiz olmak yeterli, yani buraya yazsam okusanız bazıları icin yeterli ama dediğim gibi bana inandirilmis adam lazım değil inanmış adam lazımki araştırıp yeni şeyler bulsun. Malesef 3-5 kişi hariç kimsenin o taraklarda bezi yok
-

Originally Posted by
temel analizci
"Onun için diyorum ya inandirilmislarla yola çıkılmaz inanmislarla yola çıkılır" diye.
İnanmak için bilinçli bilgi (araştırarak öğrenmek) gerek, inandirilmak için ise bilgisiz olmak yeterli, yani buraya yazsam okusanız bazıları icin yeterli ama dediğim gibi bana inandirilmis adam lazım değil inanmış adam lazımki araştırıp yeni şeyler bulsun. Malesef 3-5 kişi hariç kimsenin o taraklarda bezi yok

Benimle yola,ben yan koltukdaysam çıkılır, direksiyondaysam çıkılmaz.Gevezeyimdir uyutmam şöförü 
y.t.d.
-

Originally Posted by
pisyedili01
Benimle yola,ben yan koltukdaysam çıkılır, direksiyondaysam çıkılmaz.Gevezeyimdir uyutmam şöförü
y.t.d.
Gel abi gel sen bin ama kemerini tak çünkü bu araba değil uçak. Hiç bu eğimle yükselen araba gördün mü bu uçak uçak yada füze
-

Originally Posted by
temel analizci
Gel abi gel sen bin ama kemerini tak çünkü bu araba değil uçak. Hiç bu eğimle yükselen araba gördün mü bu uçak uçak yada füze

Kemer belime takarım.O da giydiğim pantul yerinde dursun diye
.
y.t.d.
-
Kaçır oğlum güzel havaları süründür dur aq
-

Originally Posted by
Mi16
Kaçır oğlum güzel havaları süründür dur aq
Sayın mi16 biliyorum moral motivasyonun bozuk dolar maliyetinden uzaksın işte bu yüzden senin için güzel bir anektod paylaşacağım müsait bir zamanımda burada.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri