-

Originally Posted by
turgut40
@KARTAL41 9 TL olduğunda dolar seviyesi ne olur bilemiyoruz. O gün geldiğinde hesaplamak nasip olur inşallah. [emoji848]
***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***
Bakmayın Twitter da ki dolar 14 e 11 e düşecek diye yazan gerizekalılara hesabı 22 den yapabilirsiniz yakın zamanda
-
Merkezin 15 Eylül itibari ile takas borç dövizleri çıkınca net rezervi -60 milyar usd
Cari açık -50 milyar usd olacak, kısa vade borç 182 milyar usd,
-

Originally Posted by
brokır5
Merkezin 15 Eylül itibari ile takas borç dövizleri çıkınca net rezervi -60 milyar usd
Cari açık -50 milyar usd olacak, kısa vade borç 182 milyar usd,
Sonuç ne burda ne olcak ??
-
Ceo nun tv ye çıktığı gün bi kerede düşmesin dişi mi kırcam. Ne zaman çıksa o gün çak malı alttan karşıla garanti
-

Originally Posted by
Mi16
Ceo nun tv ye çıktığı gün bi kerede düşmesin dişi mi kırcam. Ne zaman çıksa o gün çak malı alttan karşıla garanti
Biliyorlar günü veriyorlar çoskuyu kap üstüne kap sonu hüsran.
-

Originally Posted by
KARTAL41
Biliyorlar günü veriyorlar çoskuyu kap üstüne kap sonu hüsran.
Bence şirketi yöneten üst yönetim dürüst he polisan bugün sert düşüş yaşadı aynı banka hisseleri gibi o ayrı konu fakat Ocak ayından bugüne iyi prim yapmış hisse
-

Originally Posted by
anadolulu alp
Bence şirketi yöneten üst yönetim dürüst he polisan bugün sert düşüş yaşadı aynı banka hisseleri gibi o ayrı konu fakat Ocak ayından bugüne iyi prim yapmış hisse
Başkan ocak ayından önce 2021 de hissenin fiyati 5 tl idi sana günaydınmı diyelim.
-

Originally Posted by
KARTAL41
Başkan ocak ayından önce 2021 de hissenin fiyati 5 tl idi sana günaydınmı diyelim.
Eyvallah kartal ben 2022 yılı ocak ayina bakarım doğrusu budur bence bebek hisse Polisan he ben hisse de olurmuyum bilemem fakat bebektir Polisan nokta.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri