-
Tahtaci acgozluluk, milleti kandirma derdinde yasadigin stres doner seni vurur, hizla yaslanirsin, aynaya bak ne dedigimi anlarsin, gercek yatirimci malini alir, ve yatirimlarin netice vermesini bekler, o gune kadar toplamaya devam....istersen hergun asagi ver....
-

Originally Posted by
Yavuzsarac
Tahtaci acgozluluk, milleti kandirma derdinde yasadigin stres doner seni vurur, hizla yaslanirsin, aynaya bak ne dedigimi anlarsin, gercek yatirimci malini alir, ve yatirimlarin netice vermesini bekler, o gune kadar toplamaya devam....istersen hergun asagi ver....
Burda bekliyor satarmiyiz acaba diye....once bir yatirimlarin tamamlansin, avrupa satislarini iyice bir gorelim en az 2024 e kadar burdayiz tahtaci, bosuna bekleme
-
2023 de celik hasira bayagi bir talep olmasini bekliyorum, ukrayna savasindan sonra en gerekli olan seylerden biri, o kadar kopruler yollar hep celik hasir gerekli...
-
Ölü toprağı serilmiş yarın ziyaret edeyim
-
İyiki ziyaret etmiş im tavan yaşadım
Beklentiye girdim
-
hasır çelik olası bir yenı yapı yonetmelıgınde en ragbet gorecek işlerden olacak.
-
387 milyon hasılat satışların maliyeti 364 milyon +yönetim pazarlama gideri derken 3,7 milyon kar geçen yıl 17.5 milyon kar kısaca 3 aylık dönemde sadece normal 1 daire alacak kadar kar etmiş koskoca şirket ,devletin tüm kalemlerini incelemesi lazım bence ,bms tel bunun direk 2 katı fiyatlanıyordu şimdi 5 katı neden ayrı ayrı arz ettiniz kapatın bmsch bileşik metal olarak devam edin bence NORMAL ANKARA DA BİR CAFE YANİ ÇAY KAHVE PASTA SATAN YER BUNDAN DA FAZLA KAR EDİYOR
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri