-

Originally Posted by
ancyra
Sevgiler. HKM portföy dağılımına nereden ulaşabilirim? Bu hafta biraz hayal kırıklığı oldu benim için.
Googla hkm kap yazip
ozet bilgiler sekmesinden asagi inip
son bes bildirimin 2.alt sekmesinde
08.03.2024 tarihinde yayinlanan portfoy dagilim raporundan
gorebilirsiniz
Tabi serbest fon oldugundan muhtemelen hisse agirliklari yayinlanan rapora gore degiskligini fazla olabilir
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
ancyra
Sevgiler. HKM portföy dağılımına nereden ulaşabilirim? Bu hafta biraz hayal kırıklığı oldu benim için.
Tasarımını pek beğenmiyorum bu sitenin ama faydalı
https://fundflux.io/fund/hkm
-
ETF leri sergileyemiyor bunlar

Originally Posted by
yuji
-
Nezaket ve ilginize çok teşekkür ederim.
-
Dostlar oncelikle EUR fon (15 adet) ve sonrasinda uc grup halinde USD fonlarin (49 adet) son bir aylik performans larini size sunuyorum. En sag sutunda Faiz oranlari doviz bazli olarak hesaplanmistir.
Umarim bilgi maksatli bu calisma size faydali olacaktir.

-

Originally Posted by
servetbey
Dostlar oncelikle EUR fon (15 adet) ve sonrasinda uc grup halinde USD fonlarin (49 adet) son bir aylik performans larini size sunuyorum. En sag sutunda Faiz oranlari doviz bazli olarak hesaplanmistir.
Umarim bilgi maksatli bu calisma size faydali olacaktir.
Elinize sağlık servetbey, faiz oranları sütununda parentez içinde ve boyalı olan oranların anlamı ne oluyor.
-

Originally Posted by
Ege35
Elinize sağlık servetbey, faiz oranları sütununda parentez içinde ve boyalı olan oranların anlamı ne oluyor.
- olması lazim
-
Negatif olanlari digerlerine gore belirteyim dedim

Originally Posted by
Ege35
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri