-

Originally Posted by
servetbey
Kimse bisi yazmamis ama bende bu fon uc gundur var
su anda yuzde 65 civarinda mevduat karsiligi olustu
Sanırım fonu çok agresif yönetiyorlar hocam. Deli cesareti gibi bir şey. Saygılar
-
6 cesit usd serbest doviz fona ek olarak yarin 6 adet daha yeni fon alimi yapacagim
-
USD bazlı fonlardan TMM (TERA PORTFÖY İKİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON) almak Kare portföyün yine usd bazlı KRS fonlarını almaktan daha az riskli gibi geldi bana. Buna rağmen TMM fonu 3 aylık getiride 2.sıraya yükselmiş. Yine de riskleri konusunda şüphelerim var. İçeriği değiştirebilirler mi acaba sonradan? bilgisi olan var mı?
-
Bu aksam calisma yaptim
USD ve EUR tefas dahil olan serbest fonlarin usd ve eur cinsi olarak bir aylik donemdeki degerlerinin mevduat karsiligi size bunu yarin resim olarak buraya atayim bakabilirsiniz dostlar

Originally Posted by
cennetyolu
USD bazlı fonlardan TMM (TERA PORTFÖY İKİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON) almak Kare portföyün yine usd bazlı KRS fonlarını almaktan daha az riskli gibi geldi bana. Buna rağmen TMM fonu 3 aylık getiride 2.sıraya yükselmiş. Yine de riskleri konusunda şüphelerim var. İçeriği değiştirebilirler mi acaba sonradan? bilgisi olan var mı?
-

Originally Posted by
servetbey
Bu aksam calisma yaptim
USD ve EUR tefas dahil olan serbest fonlarin usd ve eur cinsi olarak bir aylik donemdeki degerlerinin mevduat karsiligi size bunu yarin resim olarak buraya atayim bakabilirsiniz dostlar
Şimdiden teşekkürler sn. servetbey.
-
EUR fonlarin yaklasik bir aylik donemdeki deger degisimlerinin mevduat faiz karsiligi...

Originally Posted by
cennetyolu
Şimdiden teşekkürler sn. servetbey.
-
USD fonlarin (1ci grup) yaklasik bir aylik donemdeki deger degisimlerinin mevduat faiz karsiligi...
-

Originally Posted by
cennetyolu
Serbest olduğu için değişebilir. Saygılar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri