Hocam çünkü maliyet kýsmýna aldýðýnýz zamanki deðeri yazmalýsýnýz. Mesela elinizde 500 lot var ve 750 tl'ye satýn aldýnýz ama ne zaman aldýðýnýzý bilmiyorsunuz ya da parça parça aldýnýz. 500 ve 750 yazdýðýnýz zaman fiyatý 1.5 tl'ye en yakýn olan zamaný sistem sizin yerinize seçiyor. Umarým anlatabilmiþimdir.
Hmm hocam maliyet deyince birim maliyet olarak algýladým ben. Benim ekranda birim maliyetlerim var, bazý bankalarda total maliyet olarak gözüküyor. Böyle olunca da siz benim maliyetimi herhangi bir günle eþleþtiriyorsunuz doðal olarak ancak ben fon alýmýný neredeyse her gün yaptýðýmdan baþlangýç maliyeti sadece tek defada alým yaptýðým fonlarla tutuyor. Ekran olarak sade ve baþarýlý baþlangýç için manuel portföy girmeye izin verebilirseniz bu sorun çözülecektir.
Tebrikler, cok temiz bir arayuz olmus. Bir yazilimci olarak takdir ettim.
Fon satma opsiyonunu da ekleyebilirseniz cok kullanisli olur. Yavas yavas baska fonksiyonellikler eklenebilir, tebrik ederim tekrar.
Çalýþmýyor portföyüne o kadar zahmwrle agldet maliyet firdim bir çýktým geri döndüðümde girdiðim donlar silinmiþ .hiç birþey hesaplamiyor
bütün finansal iþlerimi buradan yapýyorum. artýk market sipariþlerim, , eve temizlik için geçici hizmet alýmlarýmý bile buradan yapýyorum. günlük iþ yüküm % 78 azaldý... tiþkrllerrr
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri