Bu haftanýn gelecek haftalar için yýldýz adaylarý;
ADEL
ASUZU
ARENA
ASLAN
BNTAS
BRKSN
BRKO
BRMEN
DARDL
DZGYO
DOAS
ECILC
ESCOM
INDES
MAKTK
MPARK
OZBAL
PINSU
PNSUT
USAK
VAKFN
VERTU
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Sn. BJK Coccinella , bu formülü matriks düþünüyordum ama sonra metastockta da bulunmasý zarar getirmez dedim ve size yük olmamak adýna ben yardým istediðim formülü metastock için youtube'tan hiç dilini anlamadýðým uzakdoðulu bi arkadaþtan kopya çekip devþirip aþaðýdaki hale getirdim. Bu formül explorerda filter kýsmýna yazdýðýmda AL sinyali için mükemmel çalýþýyor. Mesela günlük ve haftalýk taradýðýmda aþaðýdaki kaðýtlarý buldu ve hepsi doðru.Sonuç tam istediðim gibi ... Ama formülü doðru devþirdim mi ona emin deðilim tabii...siz daha iyi anlarsýnýz baktýðýnýzda ..Belki de yanlýþtýr ya da ek******. Biliyosunuz benim göz aþinalýðým dýþýnda kod yazmak haddime deðil. O yüzden bu baþlýkta ve biz de bulunmasý adýna bu explorer formülünün SATIÞ kýsmýnýn yazýlmasýnda yardýmcý olabilirseniz müsait olduðunuzda çok sevinirim. SATIÞ kýsmýný oluþturmayý beceremedim... Matrikste olmasa bile hiç olmazsa metastock'ta günlük ve haftalýk grafikleri süzebiliriz. Matriks için twitter'da Kývanç Bey den yardým istemeyi düþünüyorum ama rahatsýzlýðý henüz tam geçmediði için çekiniyorum. biraz süre geçsin matriks için ondan ricada bulunacaðým.
Aþaðýdakini "KUMO BREAKOUT OF KIJUN-SEN ( BUY SIGNAL )" diye isimlendirdim. Formül AL sinyali için sadece kijun-sen'in kumonun yukarýsýna geçmesi ve SAT sinyali için de sadece kijun-sen'in kumonun aþaðýsýna geçmesi koþulunu barýndýrýyor.
(( Cross( KijunSen(26 ) , SenkouSpanA(9 , 26,26 ) ) AND SenkouSpanA(9 ,26 ,26 ) ) > SenkouSpanB(52 ,26 )) OR ( Cross( KijunSen(26 ) , SenkouSpanB(52 ,26 ) ) AND SenkouSpanB(52 ,26 ) > SenkouSpanA(9 ,26 ,26 ) )
GÜNLÜKTE
HAFTALIKTA
![]()
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Elimden geleni yapmaya çalýþtým ama artýk hem yaþlanmýþýz hem de paslanmýþýz, kabullenmek gerek...
Hatamýz varsa affola, kontrol edip geri dönüþ yapabilirseniz sevinirim...
AL SÝNYALÝ Sinyal verenler 3 rakamý ile görüntülenecek...
If((SenkouSpanA(26,52,26)>SenkouSpanB(26,52) AND KijunSen(26)>SenkouSpanA(26,52,26) AND KijunSen(26)>SenkouSpanB(26,52)) OR ((SenkouSpanA(26,52,26)<SenkouSpanB(26,52) AND KijunSen(26)>SenkouSpanA(26,52,26) AND KijunSen(26)>SenkouSpanB(26,52))),3,0)
SAT SÝNYALÝ Sinyal verenler 2 rakamý ile görüntülenecek...
If((SenkouSpanA(26,52,26)>SenkouSpanB(26,52) AND KijunSen(26)<SenkouSpanA(26,52,26) AND KijunSen(26)<SenkouSpanB(26,52)) OR ((SenkouSpanA(26,52,26)<SenkouSpanB(26,52) AND KijunSen(26)<SenkouSpanA(26,52,26) AND KijunSen(26)<SenkouSpanB(26,52))),2,0)
Son düzenleme : BJK Coccinella; 09-09-2019 saat: 02:55.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Kod yazmak benim de haddime deðil, Sayýn uufuk ve Sayýn Kývanç varken. uufuk abiden ya da Kývanç beyden yardým almak mantýklý matriks konusunda. Kolay gelsin tekrar...
Sn. BJK Coccinella çok teþekkür ederim . yine zaman ayýrýp emek verdiniz. Formülleri denedim. Hatasýz çalýþýyor ancak anladýðým kadarýyla bu formülasyon kijunsen'in kesiþme aþamasýnda olanlarý deðil bulutun üstünde ve altýnda seyredenleri buluyor.Aslýnda sizin yazdýðýnýz formulasyon hangi hisselerin kuvvetli boða ve ayý trendinde olduðunu kolayca süzebilmek için müthiþ kolaylýk saðlayacak bize. Ellerinize saðlýk. Benim kopyaladýðým formül ise tam olarak kesiþme durumunda olanlarý süzüyor. Bu kesiþim anýný yakalamasý da baþlayacak trende girebilmek için büyük fayda saðlýyor. Benim gönderdiðim formülde ben büyük iþaretlerini küçük iþaretleriyle deðiþtirip mantýken tersi sat kesiþimi verenleri bulabilir miyim diye denedimama al sinyalinde çalýþtýðý gibi çalýþmadý. Aþaðý kesenleri bulamýyor. Formülü kopya çektiðim kiþiye mesaj atmayý düþünüyorum. Tabii ingilizce anlýyor mu bilmiyorum ama þansýmý deneyeceðim
Çok teþekkürler tekrar ..Bol kazançlar...
Yer Ýmleri