Karyeden son çeyrek dolar kuru artýþý ile ve yeni satým alýmlarla ort 25 milyon ciro bekliyorum. Ýlk 9 ayda 64 milyon ciro vardý. 90 milyon ciroya vuracaðýz.
Karyeden son çeyrek dolar kuru artýþý ile ve yeni satým alýmlarla ort 25 milyon ciro bekliyorum. Ýlk 9 ayda 64 milyon ciro vardý. 90 milyon ciroya vuracaðýz.
Kaðýdýn durumunu düþününce gong törenindeki müdürün konuþmasýný izliyom. Karademire inanýyom. Büyütecek bu kaðýdý.
Ebitda %85 diyo müdür. 1000 mw lisanstan bi pay kapsa 250 mw çorap söküðü gibi gelir.
Bakalým. Karademir haklý çýkacak bence.
Cari Deðerler
F/K 9,9
FD/FAVÖK 13,7
PD/DD 1,4
tamamen güneþ enerjisinden elektrik üreten,fiyatý uygun yerlerdeki bu hisse,biriktirilir.ytd...
228 dolardayýz ciroda sabah sabah
Beyler araþtýrdým sizler için. Bu tabana verip tabandan alan çakal sürüsü meðerse ayný mahallenin çocýklarýymýþ. Bunlar 3-5 kiþilermiþ. Ama hepsinin analarý nasýl olmuþsa manukyana senet borçlanmýþlar. Manukyanda bunlarý 20 saat çalýþtýrmýþ. Bunlar analarýnýn inlemesiyle büyümüþler, sevgi yoksunu büyümüþler. Sonra ant içmiþler bizim her türlü hareketi yapamamýz bize mübah. Bu dünya anamýzý inletti, o seslerle büyüdük. Ýntikamýmýzý alacaz demiþler. Bu manukyana analarýnýn senet borcu olan ekip þimdi karyedeymiþ.bilginize....
Güzel bir hisse günü geldiðinde nasip olursa aranýza katýlmayý düþünüyorum ytd hayýrlý kazançlar herkese
Da nerde duracan?
Yer Ýmleri