Dedim de Þifreyi unutmuþ ..Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedim de Þifreyi unutmuþ ..Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen özledik. arþivimdeki eski yazýlarýndan birini paylaþayým.
"bu forumu takip eden gerçek üyeler benim gözümde gerçek pehlivanlardýr......kafasýný kullanmýþ parasýný tutmuþ çeþme akarken birikim yapmýþtýr....diðer kesim yýllardýr çaliþýr...çalýþýr....geriye baktýðýnda bir dikili aðacý yoktur...ben neyleyeyim böyle çalýþmayý....10 sene çalýþýp para biriktiren biri benm gözümde 25 yýl çalýþýpta hiç bir þeye sahip olamayandan daha kýymetlidir......bu forumdakiler parasýný dýþ tehlikelerden.... zevki sefalardan....eðlencelerden....lay lay lomlardan vs vs koruyup geleceðine yatýrým yapmýþ kiþilerdir....doðal olarak kýskanan kesim çoktur.....para biriktirmek insanýn içinde olacak.....bu yoksa zaten ötekilerdendir....bizden olamaz....dikkat ediyorum bu forumdakiler hep ayný þahýslar...yýllardýr ayný....demekki alayýmýz boþ insanlarýz....yýllarca birikim yapamadan sadece iki dudak arasýna mahkum korku içinde acaba iþten atýlýrmýyým diye pisi pisine çalýþmaktansa......özgür ama güvenli yaþamayý tercih ederim......bende 12 yýl dolu dolu çalýþtým....tek hedefim keyif adamý olmaktý.....bunun için deli gibi birikim yaptým....iþ hayatýna asla güvenmedim....haklý çýktým....iþten çýkarýldýðýmda zaten yolumu bulmuþtum....hedefimede ulaþmýþtým....benle ayný zamanda iþe baþlayanlar halen yerinde sayýyorlar....iþten çýkarýlan arkadaþlarýmda birikim olmayýnca zar zor bulduðu yerlerde yaþ olmuþ 50 halen çalýþmak zorundalar....zamanýnda ben çalýþýrken tatile çýkmazdým....tatil paramý birikim olsun diye bankaya atardým......yanýmdaki arkadaþým vede arkadaþlarým en kral 5 yýldýzlý otellerde ailecek tatil yaparlardý...üstünede 2 aylýk maaþlarýný borçlanýrlardý.....banada gülerlerdi....kim haklý çýktý?.....bugün ben diþimi sýktýðým günlerimin þimdi keyfini sürüyorum....çalýþmayada gerek duymuyorum.....herþey zamanýnda olur....varsýn bize aylak desinler.....ben sabah kahvaltýmý saat 10 da keyifle yaparken.... çoðu kafasýz arkadaþlarým halen saat sabah 6 da iþe gitmek için yola koyulurlar......biz boþ adamlarda olsak geleceðimiz dolu.......ama ya diðerleri???....." chucky
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Bu adam iyi iþ yapýyor:
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
cok cocuk yaparsa halk cahil halk olusur sonucta böyle olur nokta.
O da bir cadde cocugu idi ama gidiwan gibi kaka cocuklardan degil...
Evini kentsel donusumden yeniledi..
Sonra parasi belli bir seviyeye ulasinca bi de dukkan aldi..
Sonra da pek yazmaz oldu zaten...
Yani herkes onu mevduatci diye bilir ama esasinda o da bir emlakci idi...
Yazilarindaki onemli vurgu hep tasarruf, birikim ve yatirim uzerinde idi..
Beni istemezdi pek baslikta hisse senedi egilimim nedeni ile..
Bu nedenle bir cok forumdasa hem iyiligi hem de kotulugu dokanmistir..
Tr'de yillardir mevduat isi bitik..
Yillardir neg fayis aliyor cileli mevduatci..
Bir sure daha da alacak gibi gorunuyor...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
5 yýllýk CDS 444
Yön yükarýya.!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri