Dolaþýmda 107 mýlyon hýsse var; ama kademelerde mal yok,![]()
Dolaþýmda 107 mýlyon hýsse var; ama kademelerde mal yok,![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
geçmiþte gesan ile brlsm arasýnda alým konusunda gidip gelmiþtim..kalitelerini birbirine çok yakýn görmüþtüm...ikisi de güzel kaplar atýyorlardý...o vakitler inþaat sektörünün gerilemesi vede gesanýn kendi ihtiyacý ürünleri üretmesi nedenleri yüzünden gesaný tercih etmiþtim...gesan zaten uçtu gitti...
birleþim mühendislik GES iþine girerek diðer eksiklerini bence kapatmýþtýr..bilançolarý giderek güzelleþecektir...dediðim gibi aldýðý iþlerin yansýmalarý peyder pey yansýmaya baþlayacaktýr...yenilenebilir enerjide etkinliðini ne kadar artýrýrsa o kadar güzelleþecek..bekleyip görmek lazým..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
burada ve kocaerde birileri kendini spek sanarak iþlemler yapýyor...bence boylarýndan büyük iþler çeviriyorlar.....ellerindeki lotlar ile sürekli birileri trade yaparak hissenin önünü kesiyorlar...umuyorum ki piyasa bunlara hadlerini bildirir.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri