Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
marbaþtan baský kuruyorlar sürekli ,tahtacýnýn satýþ yonunde ve baský ýçýn kullandýðý hesap olabýlýr...yukarý trentte hep oradan satýþ geliyor..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
katýlýyorum kekocan,yeo beným aþkým
halka arzdan berý takýp ettiðim hýsse ,,yýl sonu 1 mýlyar kar rakamý býle mumkun,,sektorun en ýyýlerýnden ve halen daha 13 mýlyar pýyasa deðerýnden gidiyor,en az 30 mýlyar olmalý,,bakalým nasýp...düzeltmenýn buyuk kýsmýnýda tamamlamýþken eve dönüþ yaptým,,gerýsý kýsmetimize kalmýþ..
yeoda benim de 67 maliyetli çok ufak bir malým var...gitmesini bende istiyorum...ama burasý bana bebek gibi görünüyor...geçmiþte gesana çok benzetmiþtim de son anda gesan almýþtým...attýðý kaplar çok güzel...sürekli de iþ alýyor...arkasýnda rönesans holding de var...ben de bileþimden güzel þeyler bekliyorum...yeni girdiði ges iþlerinde de büyüyeceðini düþünüyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
bileþimi gesanvari bir þirket olarak görüyorum...benzer yönleri çok...döviz bazlý çalýþmalarý...güçlü bir ekiplerinin olmasý...türkiyede yaptýklarý iþte en önlerde olmalarý...sahada tecrübelerinin çok olmasý ges iþinde de baþarýya ulaþacaklarýný bana düþündürüyor...bilançolarýna da baktým 334 milyon civarý döviz fazlasý da var..ayrýca birikmiþ 100-150 milyon dolarlýk iþleri var...bu bile yýllýk 3 milyardan fazla bir ciro yaratýr ki geçen yýlýn iki katý olur...
bilançosunu merakla bekliyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Kekom burda da ortaðýn oldun 50k ile ama burda çok yüksekten girdim 15.60 dan aslýnda 13 ten alabilirdim ama nasip deðilmiþ kL saðlýcakla
ytd deli saçmasýdýr
Yer Ýmleri