Kcaer aldým o zaman
ytd deli saçmasýdýr
Ýþ bugün deli mal almýþ 2.268. 987 lot ve bu küçük sermayeli þirkete bugün giren para 20.4 milyon ile net para giriþi bist hisselerinde 18. Sýrada hadi hayýrlýsý diyelim
ytd deli saçmasýdýr
Gunaydin dostlar, büyük emek ve bilgi birikimlerinizi açýk yüreklilikle paylaþýyorsunuz .
Severek ve ilgiyle okuduðum paylaþýmlarýnýz için yürekten teþekkür ediyorum.
Katký saðlayacak kapatisem ve çevrem olmadýðýndan mahcubum.
Aile saadetiniz , saðlýðýnýz hep mükemmel olsun. Neseniz ve kazancýnýz hem sürekli hem de bereketli olsun.
Saygý ve selamlarimla
Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iþ bir kaç gün daha bu þekilde agresif mal alýrsa tüm ayýlarý yere serecek...o vakit de alýr gideriz baþýmýzý...16,00 direncini haftaya da geçtik mi deðmesin keyfimize...bunu yaparsak çanak katlamasýna gideriz ki benim gördüðüm çanak katlamasý 24 civarlarýna denk geliyor...düz hesap 25 tl diyelim...
![]()
þirketin elinde hala devam eden yüklü iþleri var..þirket gerçekten de çok büyük ve baþarýlý...ges iþinde de topa hýzlý girmeye baþlarsa bambaþka bir brlsm görürüz..bunu umuyor ve temenni ediyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
dostum herkes kendinden olandan paylaþýrsa burasý çok renklenir...kimi arkadaþlar teknikleri ile ,kimileri temel analizleri ile kimileri duyum ve tecrübeleri ile kimileri takas analizleri ile kimileri de duygu ve düþünceleri ile katký saðlamasý güzel olur...duygu ve düþüncelerini paylaþmak da aslýnda þirketin bulunduðu ruh durumunu yansýtýr...hiç bir þey bilmiyorum diyen arkadaþlar aslýnda þirketin kalbidir...
buradaki her türlü paylaþýma çok deðer veririm...hepsi de çok deðerli...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
https://www.youtube.com/watch?v=uceqgV2gs4c
bu videoda da güzel bilgiler var...izlemekte fayda var...
Keko pazartesi 15 cývarýndan alacaðým malýný, hisseyi yönlendirenlerin genel taktiði o önce açýlýþta biraz bas sonra kaldýr ,15 altýný bile kýsa süreli gösterebilirler,,yeo,brlþm yaparým fýrsat verýrse
![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri