bence çok reklam olduðunu düþünmüyorum...beni burada en fazla 100-200 kiþi takip ediyor...twiteerda da 2,310 kiþi takip ediyor...twiteerda çok da aktif yazmýyorum...biz yýllarýn borsacýsý olmamýza raðmen çok sýnýrlý hisseleri takip edebiliyoruz...bilmediðimiz çok hisse var...bir dostumuz bilmediðimiz bir hisseyi bize tanýttýðýnda çok seviniyoruz ve incelemek istiyoruz...ben yýllardýr forumlarda ayný nick ile yazýyorum...bir çok dostum beni buradan takip ediyor...o yüzden de girdiðim veya çýktýðým hisseleri veyahut da diðer hisseler hakkýndaki düþüncelerimi bir çok arkadaþ buradan takip ediyor...
benim yazdýklarým da reklam babýnda deðildir ki zaten öyle büyük bir çevrem yok...benim yazdýklarým sadece fikir ve düþüncelerden oluþuyor...reklamý twiterin 100-200 bin takipçileri olan üstadlar yapýyor....onlar yazdýðýnda artýk simitçi bile o hisseyi biliyor....
o yüzden de benim yazdýklarýmdan zarar gelmez...hisseler eninde sonunda temel ederine gider...piyasa çok akýllý ve zekidir...ne gerekiyorsa vakti geldiðinde yapmasýný biliyor....![]()

onlar yazdýðýnda artýk simitçi bile o hisseyi biliyor....
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri