Originally Posted by
Srkn37
dostum tek korktuðuö þey þu boþluk oraya giderse umarým fýrsatýný bulmaz.Çok üzücü olur
borsada herþey mümkündür dostum...kesin bir þey diyemeyiz...yalnýz borsada teknikçileri zaman zaman grafikleri bozarak avlayabiliyorlar ....ki dün 10,60 lardan geçen ay alan bir dostum sitem ediyordu...o aldýktan sonra güya trendi bozacak þekilde gerilemiþti o yüzden de arkadaþým az bir zarar ile satmýþtý...spekler teknikçileri avlamayý çok seviyorlar..
hisselerde temelciler kolay kolay avlanmaz..ancak çok adi bir patron olursa ?? ve bu patron tahtacý ile iþbirliði yaparak bilançoda karý maskelerse ?? temelcileri avlayabiliyorlar...bilançolarda bozulma olmadýðý sürece temelciler kolay kolay avlanmaz...
þahsen ben aldýðým hisselerde pek tekniðe bakmam..bakacak olursam çok büyük çýkýþlardan o kadar büyük miktarda faydalanamam...
tabi bu iþi bizden daha iyi yapabilenler var...temeli saðlam hisselerde tekniklerini de kullanarak güzel trade yaparak lot miktarlarýný artýrabilen arkadaþlar var..þahsen ben yapamýyorum...yapabileni de her zaman tebrik etmiþimdir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri