enerjiler toparlayýnca bizdekilerin bir kýsmý tekrar onlara geçtiler...o yüzden de biraz gevþedik...tekrardan tavan olacaðýmýza inanýyorum..
enerjiler toparlayýnca bizdekilerin bir kýsmý tekrar onlara geçtiler...o yüzden de biraz gevþedik...tekrardan tavan olacaðýmýza inanýyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Sýkýntýn geçtimiRedmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çoðu kiþi satýþa geçti, enerjiler bayaðý primli. Satýþlar yoðun. Bugün böyle herhalde.
Bence de elleþme Gesaný erken terk ettin.
13-14 lerde dikkatimi çekti bende taþýyorum. tabi gesanda duruyor.
düzeltmenin olmasý çok normal.
Selamlar...
bu twit sürekli karþýma çýkýyor.
https://twitter.com/loglusercan/stat...-jJ_kUYIdraKHA
![]()
doðrudur dostum..zaten o yüzden de sýký sýkýya tutmuþum...tutunacak tek enerji dalým bu...bunu da kolay kolay elimden kaçýrmak istemiyorum...twiterda da güzel bilgiler verilmiþ...önü açýktýr..özelikle araplar ile yapýlacak anlaþmalarda adý bile geçse yeterdir...
progen kardeþ sana baþarýlar diliyorum..yolun düþerse bir çayýmý içersin...![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri