Hacim anlýk 410 milyon. 600 milyon hacmi(ki yaparsak) 29.9 üstünde karþýlarsak en az 30.5 kapatabiliriz gibi hissettim tabi sadece hissiyat.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Nasipten ötesi yok
Sn.keko dostum þirketlerin temeline ne denli önem verdiðinizi yýllardýr bilirim.Dünkü tavan bozmasinda bende bir miktar brlsm almýþ oldum.Asýl yüküm alfasta biliyorsunuz orada bedelsiz beklentim olmasa ne var ne yok buraya dalardým. Bu arada herkese hayirli kazançlar. Sermayede ilk hedefim 25.000 tl zekâta ulaþmak gerisi nasip.Kimbilir sýzýn hesab maceranýzý farklý varyasyonunu yaþamak belkide bizide nasip olur.
olur dostum olur...ALLAH istedikten sonra o biçim olur...ben 5 çocuk ile asgari ücrete talim ederken ne nimetlere kavuþtum...rüyamda görsem ve al kaderi kendine göre yaz deselerdi ben bu kadar güzel ayarlama yapamazdým....düþünebiliyor musun çalýþtýðým yerde 16 yýl sonra emekli olduðumda bana verilen tazminat 72 bin tl idi (yarýsýný verdiler ...) oysa benim tek bir seferde verdiðim zekat 250 bin tl idi....
ALLAH verince veriyor...kimse engel olamýyor..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri