gesan bir yakýn dostuma geçmiþte 19,50 den aldýrmýþtým...oda zar zor ikna etmiþtim..ama içine pek sinmemiþ olacak ki gidip 19,80 den sattý...güya %2 kar etmiþti ve seviniyordu...ardýndan gesan 25 e gidince bak bu hissenin potansiyeli çok yüksek bence tekrar al dedim ama abi 19,80 den sattýðým hisseyi nasýl gidip 25,00 dan alayým çok çýktý dedi...
ardýndan 30 tl de , sonra 40 tl de sonra da 50 tl de tekrar ikna etmeye çalýþtým..ama baktým ki ikna hiç olmayacak daha sonra da hiç söylemedim...sonradan gesan bir kaç ayda 250 ye gittiðinde vay be nasýl da çýktý diyordu...
demek istediðim nasibi olmayana zorla kazandýramazsýnýz....zorla aldýrsanýz da en kýsa sürede satacak ve nasiplenemeyecek...
ben gesandan sadece 8 kat kazandým ama bir takipçim geçen gün gesaný sattýðýnda tam 20 kat kazandý...yani çok bilmek ve çok tecrübeli olmak da maxsimum kazanmaya sebep olmayabiliyor...

Alýntý yaparak yanýtla
ben yapamazdim valla, memlekette para kolay kazanilmiyor hele de bistin sigligi dusunulurse, dertsiz basima dert almayayim derdim. Cok mu eminsiniz hisselerden veya cok uzun yillar tecrubeniz mi var? Yanlis anlamayin anlamak icin soruyorum

Yer Ýmleri