adamlara gelin(eþ dost akraba) 65 forte alýn dedik 40 tane laf dediler. kim sorsa forte forte diye baðýrdýk ha dinleyen oldu tabiki ama onlarda satmanýn derdinde. madeni gören yok vur kaç peþinde insanlaren kýsa durduðum hisse 1 ay... tetmt 3 aydýr bende bezdirene kadar devam dedik. þimdi kaymaðýný yiyoruz tabiki
![]()
Sn.keko dostum þirketlerin temeline ne denli önem verdiðinizi yýllardýr bilirim.Dünkü tavan bozmasinda bende bir miktar brlsm almýþ oldum.Asýl yüküm alfasta biliyorsunuz orada bedelsiz beklentim olmasa ne var ne yok buraya dalardým. Bu arada herkese hayirli kazançlar. Sermayede ilk hedefim 25.000 tl zekâta ulaþmak gerisi nasip.Kimbilir sýzýn hesab maceranýzý farklý varyasyonunu yaþamak belkide bizide nasip olur.
nasip nasip nasip...benim için brlsm deðerli..çünkü enerji hikayesi olan tek hissem bu kaldý...karanlýðýn en yoðun olduðu vakitin sonunda güneþ doðarmýþ...iki yýl önce gedzada zaman kayýp ettikten sonra gesaný bulmuþtum...![]()
gesaný ardýndan europoweri ve ardýndan da cweneyi kayýp ettikten sonra sudan çýkmýþ balýða dönmüþtüm..brlsm imdadýma yetiþti...elhemdülillah iyi de gidiyoruz....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Gesan macerasý olacaktý klavyenin azizligine uðradým![]()
olur dostum olur...ALLAH istedikten sonra o biçim olur...ben 5 çocuk ile asgari ücrete talim ederken ne nimetlere kavuþtum...rüyamda görsem ve al kaderi kendine göre yaz deselerdi ben bu kadar güzel ayarlama yapamazdým....düþünebiliyor musun çalýþtýðým yerde 16 yýl sonra emekli olduðumda bana verilen tazminat 72 bin tl idi (yarýsýný verdiler ...) oysa benim tek bir seferde verdiðim zekat 250 bin tl idi....
ALLAH verince veriyor...kimse engel olamýyor..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri