dün almak isteyen arkadaþýma yarýný bekle demiþtim..bu gün tabandan almýþ...tebrikler...boþuna risk =kazanç dememiþler...herkesin korktuðu ve panik yaptýðý yerde cesaretli davranmak çoðu sefer kazandýrýyor...
dün almak isteyen arkadaþýma yarýný bekle demiþtim..bu gün tabandan almýþ...tebrikler...boþuna risk =kazanç dememiþler...herkesin korktuðu ve panik yaptýðý yerde cesaretli davranmak çoðu sefer kazandýrýyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bugün iyi yeþil olan baþka bir hissemden full satýþ yapýp yine ekleme yaptým artýk iyice mallandým. Ýnþallah yanýltmaz
patronlar yüksek fiyatlardan satýp nakit elde ederek bu nakiti yatýrýmlarda kullanmak istiyorlar...bu yüzden de hissenin fiyatý ne kadar yukarý çýkarsa o kadar iyi..bu ekolü sasa patronu baþlattý...sasa borsada büyüdükçe reelde de büyüdü...son zamanlarda bu yolun iyi olduðu görülünce bir çok patron bu yola baþvuruyor....gesan bu yol ile çok deðerlendi...brlsm de bu yola yeni yeni giriyor...oda kendini iyicene tanýtýp doðru kararlar alýrsa oda o þekilde büyüyecek...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
çocukluk arkadaþým brlsm i 14,00 civarlarýnda iken çok söylememe raðmen almamýþtý...dün hissemiz taban olunca uygun yerden alacam demiþti...bu gün tabandan almýþ...umarým hep birlikte kazanýrýz...umuyorum ki mahcup olmam...
Bofa 1.5 milyon yancýsý yatýrým finansman 600k diðer kalan 3 kurum da 1 milyon lot sattýlar. Þu anda 29 civarýndayýz, bence bu satýþa raðmen oldukça iyi durdu. Bofa alýrken yf(yatýrým finansman) de alýyor satarken de satýyor. Çýkmalarý iyi oldu, yukarýdan tekrar alýma geldiklerinde hisseyi bir kere daha yukarý sürerler diye düþünüyorum.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri