gesan ,smrtg,cwene..v.b yenilenebilir þirketlerin rasyosuna gelebilmesi için ges ile ilgili güzel kaplar atmalarý lazým...onun dýþýnda zaten kendi iþinde türkiyede bir numaralar...iþleri ile ilgili zaten güzel iþler alýyorlar...þirketin saha tecrübesinin yüksek olmasý ,piyasayý iyi tanýmasý, referanslarýnýn güçlü olmasý ona ges konusunda da büyük imkanlar sunacaktýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Son vagonda kendime yer bulabildim ancak
Sayýn keko hisse iyidir demiþse iyidir. Biraz baktým bünyesine aldýðý enerji þirketi özellikle Ortadoðu'da ihaleler almýþ, iþ yapmýþ bir firma bu da dolar demektir. Bugün döner mi dönmez mi bilemem ama bu kez dönerse 45',lere kadar soluklanmadan gider. Allah piþmanlýk vermesin.
Bu arada sayýn keko inþallah saðlýðýnýz sihhattiniz yerindedir. Selamlar tüm forumdaþlara hayýrlý kazançlar
Yorumlarým kiþisel olup yatýrým tavsiyesi olarak görülmemelidir.
hoþ gelmiþsin dostum..yanlýþ hatýrlamýyorsam gesanda da birlikte idik..orada ne kadar kazanabildin bilmiyorum..ama gesaný ucundan da olsa biraz tutan bayaðý düzlüðe çýktý..umuyorum ki burada da benzer bir durumu yaþarýz..yapý olarak brlsm gesana çok benzemeye baþladý...ges iþine de aðýrlýk vermeye baþladý..piyasa tanýnýrlýðý ve kalitesi onu ges sektöründe de güzel yerlere taþýyacaktýr...yapacaðý iki iþ ile birlikte büyümesine devam edecektir..þu anda elinde bitirilmesi gereken iþ 3,8 milyar tl olmuþ olmasý lazým...þirket dolu dolu çalýþýyor...bize de sabýr etmek kalýyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Dün 900 küsür bin satan yatýrým finansman 869 bin lot satýþta bugün de . Satan bir an önce bitirse de önümüze baksak, sabýrlarý zorluyor bu kurum, her hissemde böyleler.
Hoþbuldum sayýn keko, evet gesanda da nasiplenmistik. Ges ve rese olan talep nedeniyle þirketin giderek bu alanlara kayacaðýný düþünüyorum. Nasibimizde ne varsa o olur.
Yorumlarým kiþisel olup yatýrým tavsiyesi olarak görülmemelidir.
Yf&bofa citi takasý kullanýyor. Citi takasý boþaldý mal kalmadý. Son 1 hafta 5 milyon lot sattý. Tahtacý olsam yukarý sürerdim neden aþaðýya izin verdi bilmiyorum. Citi aþaðýdan mallansýn diye deðildir herhalde..
Yer Ýmleri