günlük tahta hareketlerinden anlamlý sonuçlar çýkarmak yanlýþlýklara neden olabilir..en son ben cwenede bu hatayý yaptým...endeks giderken gitmiyordu...sektör hisseleri de giderken yine gitmiyordu...endeks düþerken de hemen tepki verip düþüyordu...ben de bir iki haftalýk o hareketlerinden acaba hissede bizim bilmediðimiz bir olumsuzluk mu var ?? þüphesine girmiþ ve istemeye istemeye satmýþtým...171 den sattýktan sonra hepinizin malumu bir ay olmadan hisse 380 lere gitti...buda bana ders oldu...
brlsm de ise yaklaþýk bir kaç gündür bu durum yaþanýyor...bence biraz zaman tanýmak ve biraz sabýr etmek gerekiyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Düþerken de ayarý yok, oldukça can sýkýcý.
bu gün benim için kötü bir gün..elimdeki vbtyz ,kocaer ve brlsm hisselerim bayaðý eksidedirler...geçen hafta 182,30 dan sattýðým az miktardaki yeotk lerimin yerine 27,74 maliyet ile aldýðým az miktardaki pcilt hissem ise iki gündür tavan yapýyor...azýcýk da olsa teselli veriyor..![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Keko getti bizim çocuklarýn arabalarýnýn paralarý![]()
![]()
Son vagona atladým diye sevinirken tren geri gitmeye baþladý
Yorumlarým kiþisel olup yatýrým tavsiyesi olarak görülmemelidir.
Yer Ýmleri