Bugün pozitif ayrýþýrsak oldukça iyi olacak
Bugün pozitif ayrýþýrsak oldukça iyi olacak
benim brlsm ve atatp hisseleri nedense birbirlerini takip ediyorlar....nedenini bilmiyorum..fiyatlarý birbirine çok yakýn..biri çýkýnca diðeri de çýkýyor...birbirlerinden etkileniyorlar...çok garip...
yine kocaer de olumlu olunca nedense bu ikisine de moral geliyor..bunlarýn tek ortak noktalarý benim...baþka bir ortak nokta yok..ilginç hisselerin ruhunu gerçekten de biz yatýrýmcýlar oluþturuyoruz...
kiþisel tahminim beni takip eden dostlarým bu hisselerde etkin olmalýlar...bir þekilde birbirlerinden etkileniyorlar...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
brlsm diðer enerji sektörü hisseleri ile birlikte biraz dinlenmeye çekilmiþ gibi...brlsm sen gençsin..tazesin..ucuzsun...diðer abilerine yol göster...daha çok büyüyeceksin...
Son zamanlardaki hareketleri normal deðil. Patron ve tahtacýlar ky ile adeta oyun oynuyorlar.
Yer Ýmleri