Originally Posted by
keko
burasý çok çok ucuz kaldý...enerji ligindeki en uygun rasyoya sahip hissesi durumunda...brlsm de konjöktür tamamen deðiþti...bu deðiþim beraberinde ilginç fiyatlamalar getirebilir...açýkçasý ben de merakla bekliyorum...kolay kolay bu hisseyi býrakmak istemiyorum...malum enerjilerde tutunacak çok az dalým var...
birinci dalým brlsm dir...bir diðeri de henüz embriyo safhasýnda olan kocaerdir....

yeotkte zaten çok minik bir sermayem var...oda beni kesmiyor...çýksa da düþse de pek umrumda olmuyor....
keko yeo ve brlþm tarafýnda hemfýkýrýz ama kcaer tarafýnda senýnle ayný düþünmüyorum ,zýra kcaer ana iþ kolu malum çelýk sektoru,yenýlenebýlýr enerji alanýnda olabýlmesý için beným açýmdan ges,res,depolama vs alanýnda aktýf olmalý..ýyý þirket döviz bazlý çalýþýyor ama agresýf çýkýþlar beklemek doðru deðil gýbý..yýnede umarým hedefýne fazlasý ýle ulaþýrýsn..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri