Ýnþallah olmazsýnýz abi.
Ýnþallah olmazsýnýz abi.
keko sende butun aþiret toplayacaksýn buraya bu gýdýþle ,kcaer gýbý sonra sýzýn satmanýzý beklersek iþimiz var,,butun akrabai talukatý topladýn buraya,,sýzýn koyde herkes borsacý olacak bu gýdýþle..herkles gelýyorsa sen kaç derler dýkkat et bak
bende senýn kcaerden 500 býn lot cekeyýmde demýr atsýn buraya![]()
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Hayýrlýsý olsun dostum, bereketini görsünler. Ben de eþ dost en az 10 kiþiye direkt aldýrdým þimdilik.
Bana da çok soranlar oluyor , herkese yardýmcý olmaya çalýþýnca soranlar da iyi kazanýnca onlara da soranlar oluyor ve yine bana geliyorlar(abimin vasýtasýyla çalýþtýðý fabrikada da alanlar oluyor, yüzünü hiç görmediðim ve bilmediðim kimseler). Sanýrým dolaylý yoldan 100’den fazla kiþi benim alýmlarýma göre alým yapýyor. Herkese hayýrlý olsun inþallah güzel kazançlarýmýz olsun
Fabrikadaki ustabaþý emekli olmuþtu 3 ay önce, bana hisse sordu ben de senin kararýn ama elimde alfas var ona güveniyorum demiþtim. Hisse o zamanlar 300 tl bandýndaydý. Neyse tüm emekli ikramiyesi ile almýþ, hissenin geldiði yer ortada, 3 katýna çýktý bu kýsa zamanda. 10 gün önce bu kiþinin eline tekrar para geçmiþ, abime tekrar : senin biradere sorar mýsýn elinde yeni bebek hisse var mý demiþ. Ben de 3 gün önce cevabýmý verdim brlsm alsýn dedim 😀
Ýnþallah mahcup olmam, dediðim gibi bu kiþiyi hiç tanýmýyorum adýný dahi bilmiyorum.
Olaðandýþý fiyat ve miktar hareketleri kap’ý geldi. Hisse lig deðiþtirdi hacimlendi spk bilmiyormuþ gibi hesap soruyor![]()
inan tanýdýðým veya tanýmadýðým kim olursa olsun yardýmcý olmaya çalýþýyorum...elhemdüllilah ben de çok kazandým bir çok kiþiye de kazandýrdým...akrabam þimdi mesaj atmýþ 21,65 ortalama ile tüm ihtiyacý olan mallarý almýþ...ALLAH utandýrmasýn ve mahcup etmesin diyorum...umuyorum ki orta çaplý bir gesan oluþur burada...kaliteli bir þirkette kolay kolay zarar yapýlmaz...yapýlsa bile zarar çabuk çýkar ve üzerine de kar edilir...gerisi de nasiptir diyorum...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
iyilik yap denize at, balýk bilmezse ðalik bilir demiþ atalarýmýz...iyi niyetle yardýmcý olmaya çalýþýyoruz...karþýlýðýnda da kimseden bir maddi beklentide olmuyoruz..bizim ücretimiz duadýr...dua edin baþka bir þey istemem diyorum...ky dostlarýmýn dualarý ile iþlerim hep rast gidiyor...son 5 yýlda güzel kazandým...hayal edemeyeceðim kadar...aldýðým her hisse ben sattýktan sonra da çok gittiler..yani öyle dandik ky nýn elinde patlayacak hisseler almadýk ve aldýrmadýk da...
brlsm den de çok umutluyum...bakalým piyasa bu hisseye nasýl davranacak ???
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Arkadaþlar körler saðýrlar birbirini aðýrlar durumu olmasýn. Birbirimize hisse guzellemesi yaparak þunu aldým þu kadar bundan aldým falan bunlarý bir kenara býrakalým..
Bu hissenin hepinizin aklýndaki yere gidebilmesi için belli baþlý þartlar mevcut öncelikle güzel bir bilanço gelmesi sonrasýnda ges e iliþkin kap düþmesi iþtirak santral enerji için sermaye artýþý ve yatýrým kararlarý gerekli.
Yoksa siz sayfalarca birbirinize hisse guzelleseniz de birþey olmaz.
LE2123 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri