Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
ben aldýðýmdan beridir bir kere dahi trade etmezken ayran gönüllü kwon dostum bir kaç defadýr trade yapýyor...kim ona gülerse koþa koþa ona gidiyor...kwon dostum bak her gülene gidilmez..sonra pastadan da meyveden de oraletten de mahrum kalýrsýn...
sana gülenlerin arkasýnda sopa olmadýðý ne malum...
![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Maþallah, anlýk 22.72 iyi duruyoruz.
boþuna demiyorum herkes kýsmeti kadar faydalanacak diye...![]()
gesaný ilk keþif edenlerden biriydim ,tüm beklentilerini ve potansiyelini biliyordum...gesan 20 kat gitti ama ben ancak 8 kat faydalanabildim....geçen hafta 20 lerden aldýrdýðým bir dostum abe ben sattým ve 20 kat kazandým dedi...
bazen sabýr her þeydir...bilgiden de tecrübeden de üstün olabiliyor....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri