endeks son bir kaç iþ günüdür baský altýnda..bu baskýdan olmasaydý brlsm çok agresif hareketler ile çýkýþýna devam edecekti..bu endeks baskýsýna raðmen ben çýkmasýný temenni ediyorum...bir tavan çok þeyi olumlu olarak deðiþtirir...
endeks son bir kaç iþ günüdür baský altýnda..bu baskýdan olmasaydý brlsm çok agresif hareketler ile çýkýþýna devam edecekti..bu endeks baskýsýna raðmen ben çýkmasýný temenni ediyorum...bir tavan çok þeyi olumlu olarak deðiþtirir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bu kap’a bu hareket þaþýrttý doðrusu.
Firma isminimi deðiþtirse yenilebilir enerjiler daha fazla prim yaptý
bu ges kap ý guzel oldu bence tam zamanýnda...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Böyle bir kap attýðýmýz, fk’mýzýn 24 civarý olduðu bir günde, 40-50 fk’lý enerji teknolojileri grubundaki tüm hisselerden daha az artýþ yaþamak yakýþmadý açýkçasý. Görünen o ki piyasa bizi o gruba sokmamýþ henüz. Nasip diyelim
Cwene de iki haftalýk hareketlerine bakarak hissede bir sorun var düþüncesine kapýlmýþ ve 109 maliyetli hisselerimi 172 den satmýþtým..satar satmaz da çýkýþa geçerek bir iki ayda 380 leri gördü..
Bence böyle düþünmemek lazým ..bazý günlerde de tüm sektör hisseleri yatayda iken brlsm agresif çýkýþlar yapabiliyor..
Yer Ýmleri