bir an önce gelse de bilanço, önümüzü görsek. Þirket iyi, beklentiler iyi ama rezil bir tahtasý var maalesef, hemen ilk olumsuzlukta -4 -5 yakýyor, sabýrlarý gerçekten çok zorluyor. Endeks kötü tamam ama çoðu hisse -2lerde, biz þu an -6dayýz. Bilançoyu göreceðim Allah izin verirse, sonrasýna sonra bakacaðým.
Elimde brsan var , bu günlerde herþeye raðmen portföyü yukarý taþýyor oraya ciddi aðýrlýk kaydýrmýþtým ancak brlsm alan çok kiþi oldu ben alýnca. Oradaki arkadaþlardan soranlar oluyor, hisse de son zamanlarda daha da gerileyince onlar adýna da ayrýca stres yarattý bende. Herkese sabýr ,bilançoyu görmek lazým dedikçe daha da aþaðý geldi artýk nasibimizde ne varsa onu göreceðiz Allah izin verirse.
Slm sevgili keko dostum kýsmet burada da birliktelik oldu nyse hayýrlý kazançlar bu hisseyi yeutup. Daki goya analizcilir 40-45 lerdecokovduler ve ky ye maliyiktilar þimdi de pek iyi deðilmiþ beklenti felan kalmadý mabinda yazarak hisseye baský kuruyorlar benim için sorun deðil 38 den basladimdustukce kasaya atýyorum hedefim 2025 ve geleceði görmek hakkýmýzda hayirlisi
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
40-45 de çok övmediler, özellikle 13-26 hareketinde hergün tavana yakýn giderken çok övdüler, sonra iki kere 36 ya gidip ikili tepe yaptý o dönem de çok övdüler çünkü o dönem deli gibi kap atýyordu. Neredeyse 1 aydýr kap yok. Yani baþka bahane bulalým..
Gesanýn geçen sene 60lý fiyatlarda bezdirmesiyle kýyaslanýyor ama gesan o dönem yukarý iðne atar sonra yedire yedire geri dönerdi yani aslýnda yataydý hareketi, bir türlü beklenen çýkýþý yapamýyordu. Brlsm iki haftadýr endeksin çok üzerinde dayak yiyor. Piyasa da kayýtsýz bu düþüþe öyle çok düþtü diye yüklü bir alýmgelmiyor her þeyi geçtim tepki bile veremiyor.
1 uye kalmýsým gecen ay tepedeyken 30-40 kýsý oluyordu burada tweter dahý cok konusuldu gelen cok olmustu yavas yavas býktý ýnsanlar 2 aydýr enflasyon karsýsýnda para yarýdan fazla düþtü.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri