-
Şirket ortakları,Önce Hisse satmak için başvuru yapıyorlar,Ardından Irak ta şube açma haberini gönderiyorlar..İlginç tesadüf..!!
Umarım bir dalavere peşinde değillerdir..!!
İzliyorum..
-

Originally Posted by
Kar_Adam
Şirket ortakları,Önce Hisse satmak için başvuru yapıyorlar,Ardından Irak ta şube açma haberini gönderiyorlar..İlginç tesadüf..!!
Umarım bir dalavere peşinde değillerdir..!!
İzliyorum..
Devamlı kap gönderiliyor bu tür şirketler, nasılsa bizim ky ler bu tür haberlere göre aşırı alım yapacaklar. Fiyatlarımız yükselecek bizde elimizdeki hisseleri borsaya kote ederek güzel paralar kazanırız mantığı işliyor. Birazda finansal verilere göre değerlendirme yapılmalı diye düşünüyorum.
-
-

Originally Posted by
Mykskstar
Sonunda elimize verdiler
Yeni aldıysanız problem olur. Yıl sonu, proje bazlı çalıştıklarından karı çok daha fazla olabilir. Önemli olan finansal verilerle şimdiki fiyatları hak edip etmediklerini kanıtlamalarıdır.
-

Originally Posted by
yak
Yeni aldıysanız problem olur. Yıl sonu, proje bazlı çalıştıklarından karı çok daha fazla olabilir. Önemli olan finansal verilerle şimdiki fiyatları hak edip etmediklerini kanıtlamalarıdır.
Problem varsa no problem
OMAHALI
-

Originally Posted by
Mykskstar
Sonunda elimize verdiler
Sadece bu değil beraber hareket ettikleri enerji grubu da aynı. Acaba güzelim günler bitti de biz mi atlıyoruz. Patronun tam da bu arada hisse satması tam bir güven sorunu yaratması da çabası. YTD.
-

Originally Posted by
artukbey
Sadece bu değil beraber hareket ettikleri enerji grubu da aynı. Acaba güzelim günler bitti de biz mi atlıyoruz. Patronun tam da bu arada hisse satması tam bir güven sorunu yaratması da çabası. YTD.
5-6 ay gitmese normal karşılarım.. Ama şirket çok dinamik seneye bu sene aldığı işlerin çok üstünde alacaktır.. Çarpanların aşağı düşmesi bence zor..
OMAHALI
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri