Bundan %100 almadan þurdan þuraya gitmem!diðer ikisiyle bugün vedalaþtým. Bu gözbebeðim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bundan %100 almadan þurdan þuraya gitmem!diðer ikisiyle bugün vedalaþtým. Bu gözbebeðim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
44 lotu mu satacaksýnýz? Yoksa siz de daha çok mu var?
MI 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.600.000 alýcý var. Neredeyse tüm lotun %70'i civarý alýcý. Bence 32 li rakamlardan sonra belki tavan çözülür ama devam eder gibi. Ben 32 li rakamlarda durum deðerlendirmesi yapacaðým duruma göre...
Bir arkadaþ yazmýþ %100 almadan býrakmam diye haklý olabilir.
Zamanlama ve Sabýr kazancýn bir numaralý anahtarýdýr.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Diger 2 halka arz 4.tavanda cozuldu Bunun hala tavan da 4.2 milyon lot alicisi var.Sali veya carsamba cozulebilir bist daha fazla dusmezse bu hisse kiymetli bir hisse teknoloji sirketleri son donemde %100 den asagi yukseldimi vbtyz edata manas vs
Cozulurse de alir orta vadeli tutarim .Tavani cozen en dusukten en yuksege Manas %115 vbtyz %125 edata %230 yukseldi .Ýyi kazanclar
Þuan 3.5 mýlyon var bekleyen kapanýþta 3 milyon altýnda kapar..!!
Yarýnda endeksin durumuna baðlý olarak açabilir tavaný.. Sizde alýr malýnýzý beklersiniz..!!
Vbtyz ve edata 1.tavandan sonra bozdu tavaný, malý toplaya toplaya bu fiyata geldiler. Yuzde yuz prým yapýp buraya gelmedý..
Bakalým by yatrýmcý kaç tl den toplamaya razý olacak önemli olan bu..!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Kontrolmatýk piyasasýnýn en ýyý olduðu dönemde halka arz oldu keza ardyz de öyle ama hýcbýrý yuzde yuz prým yaptýktan sonra tahtasýný açmadý, yuzde yuz prým yapar oyle açar demek býraz polyanacýlýk olur.. Kaldýký býstte arzlara talepte o zamanki gýbý deðil.. Býr ay önce kýmse yuzune bakmýyordu..
Ben yatýrýmcýyým þirkete guveniyorum alýr beklerim diyorsan o baþka..
Ben açarsa az mýktar daha alýrým ama düþmesi durumunda malýyet düþürecek param kenarda olur.. Kaldýký henuz satýþta bekleyen 1 milyon senet var.. Herkese yetecek kadar vereceklerdir cumaya kadar beným tahmýným o yonde.. Ne tarafa gider onuda yený tahtacý belirler..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Hissenin yarýnki tavaný çýkýþýna göre %61 prime denk geliyor. Benzer konumda 17 TL.den arz edilen ve rasyolarý YEOTK'a yakýn olan GESAN 5.tavaný yaptýktan sonra çözülüp tekrar tavan kapamýþtý(çýkýþýna göre %60.8 prim). Ama ertesi gün düþüþe geçerek bugün itibarý ile çýkýþa göre %30 pirimli hale geriledi. Yarýn YEOTK tavandan verilerek GESAN'a geçmek düþünülebilir. Ancak YEOTK'nýn birkaç tavan daha yapma ihtimali de var gibi..
YTD. Herkese hayýrlý kazançlar
Yer Ýmleri