Piyasada çok enerji hissesi var çoðunu da aldým bu güne kadar, yeotk haricinde. Son geliþmeler iþtah kabartýcý, her ne kadar rsi 91 olmuþ olsa da uzun vadede önü çok açýk görünüyor ve potansiyeli çok iyi gibi.
Yarýn inþallah aranýza katýlacaðým
bugun ku halayýmýzý çekmedýk....
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
iþte böyle yeo,,þu anký pd 14 mýlyar düz hesap,,en iyisi sensýn oðlum unutma,,cw 32 mýlyar pýyasa degerine dayanmýþken ,alfas 33 mýlyarken senin fazlan var eksýðýn yok,,,bu sektörde en büyük sensýn unutma,,neredeyse panel satmaktan baþka býr numarasý olmayan þirketleri arkanda býrakmak yakýþýr sana ...!!!!!!!!!!!!! reap batarya þirkete ayrý býr ývme katacaktýr,,,
kýsada sert yukesldýk yený malýyet yapacaklar dýkkatlý olsun,düzeltme gelebýlir...göstergeler þiþmiþ durumda ,býlanço ýle normalleþir bir çoðu..!!!
kontr e ýmrenmemek elde deðil pd 40 mýlyarý geçmiþ...!!!!!!!!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Alfas ve europower’lardan traþlayarak kýsada düzeltme ihtimaline raðmen bugün aranýza katýldým, diðer hisselerim de oldukça iyi performans gösterdiði için sorun olmaz diye düþündüm, hayýrlýsý. En büyük 2. hissem oldu.
Enerjilerin hepsi çok iyi gitti, biraz soðumalarý faydalý olacaktýr.
Her þey olabilir elbette fakat mal meydanda yüzde yüz ucuz olduðu için bütün düzeltmeler fýrsata dönüþecektir çünkü þunuda göz önünde bulunduralým bu þirket 2024 ilk 3 ayýnda bire 5 yada daha üzeri kar getirirse ne olur getirebilirmi?sanýrým hiç kimse bu performansla getiremez diyemez katmerli katmerli büyümeye devam edecek gibi görünüyor hayýrlýsý olsun inþallah. ytd.
Yer Ýmleri