Kendi açýmdan no panýk yýl sonu bilançoya göre biz çok ucuzuz ,pahalý olanlar düþünsün !!!
Kendi açýmdan no panýk yýl sonu bilançoya göre biz çok ucuzuz ,pahalý olanlar düþünsün !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Hocam 7-8 milyar tl ciro olursa, %20 net kar marjýndan 1.4 milyar-1.6 milyar arasý bir kar gelmesi gerekmez mi? Þirketin net kar marjýný bilmiyorum ancak %20 marjý yakalayabileceðini düþünüyorum, belki daha bile iyi olabilir. Bu durumda integral'in 800 milyona yakýn olan kar tahmini çok az kalýr. Ýnþallah dediðiniz cirolar yapýlabilir. 1.4 milyar tl olmasý durumunda ve 35 fk olmasý durumunda 500 tl üstüne geliyor.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Teþekkür ederim kwon hocam. Son 6 ay içinde benim bildiðim 4 ayrý hissede ortak olmuþ olduk zaman zaman da olsa
Sektör çok iyi, bu sektörde de ucuz olan son 8 ayda hep diðerlerinin piyasa deðerine yakýnlaþtý, bunda da öyle olmasýný bekliyorum.
Aslýnda 1 senedir takibimde olan bir hisse, zaten diðer hisselerimizden dolayý tüm yenilenebilir enerji hisselerini takip ediyorduk. Yeotk'nýn anahtar çözümler sunmasý, depolama iþinde olmasý üstüne dolar bazlý gelirlerinin ciddi oranda olmasý bence artýlarý.
Mutlaka bir düzeltme olacak ancak ben düzeltmenin çok derin olmasýný beklemiyorum tabi kiþisel görüþümdür. Bugün kendime göre epey mal aldým, her ihtimale karþý da bir miktar alýmýmý sonrasýna býraktým, birkaç gün daha görelim.
Ancak þunu söyleyeyim, fazla daðýlmayý sevmiyorum, normalde stratejimde 2 maks 3 hisse almak vardýr ancak piyasanýn son durumundan kaynaklý riski daðýtmak adýna hisse çeþidim fazla idi, bunlarý yeo'da birleþtirdim, yakýn çevreme de düþüncelerimi aktardým umarým mahçup etmez![]()
https://pbs.twimg.com/media/FyCmj84W...jpg&name=large Kar marjý 20 civarý hocam.
Burada dikkat edilmesi gereken piyasadaki düþüþlerde panik yapýp malý kaptýrmamak gücü olanlar ve iþin uzmanlarý zaten ilave alýmlar yapacaklardýr neden dersek hem döviz yükseliyor yükseldikçe karlar yükseliyor ayrýca aldýðý iþler ortada zaten yýlýn geri kalanýda boþ geçmeyecektir bu arad bir iki ihale haberi daha gelirse hiç belli olmaz tabi neler olur artýk hesabýný iyi yapmak lazým borsada risk elbette her zaman için vardýr fýrsatlarda öyle ,herkes için her þeyin hayýrlýsý olsun.ytd.
integral yatýrýmýn raporuna göre ; Yeotk 2023-2024 tarihlerinde toplayabildiðin kadar topla, 2027 ye kadar tut..
Buralardan satan adam borsadan para kazanýr ama zengin olamaz..
Yer Ýmleri