Originally Posted by
kaucuk
Guzel kardeþim, senin samimiyetinden ve bildiklerini paylaþma amacýndan þüphem yok ama bize tek söyleyecek laf býrakýyorsun. Bu da sana deðil, ufacýk birikimini deðerlendirmek isteyen arkadaþlara olacak. Boþ laflara kulak asmayýn, kar yaratabilme yapasitesi yüksek temettü veren þirketlere ortak olun bu sizin için en hayýrlýsýdýr. Sevgiler, saygýlar.
Not: Toplamda 5 dakikalý kesit tebessümle baktým.
Cevap þeklinde deðilde soru þeklinde yönelterek sorabilirsiniz hocam.
Mesela erhan þöyle demiþsin ama þuna ne diyorsun veya sence niye böyle yada ne bileyim þu cümlende þöyle þöyle olarak düzeltilmeli bence. Gibisinden gidilebilir.
Benim uslubuma gelýnce mutlaka cok fazla hata yapmþýmdýr konuþurken. 5 sene öncede ayný þeyleri soylemek bugunde hala ayný seylerý soylemek ýnsaný yoruyor. Ugraþme diyebilirsiniz. Ama ne bileyim duramýyorumda.
Neyse artýk... Umarým výdeoyu ýzleyerek en azýndan bakýþ açýnýz výzyonunuz geliþmiþtir. Dediðim gibi neyi alýrsanýz alýn neyi satarsanýz satýn. Ama ne yaptýðýnýzý býlerek karar vermiþ olursunuz. Ben orada hisse önermedým þunlarý almayýn bunlarý alýn demedým.
Böyle olursa basýmýza ne gelýr soyle olursa basýmýza ne gelýr bunun mantýksal felsefý býr yaklasýmla tercüme etmeye calýstým.
Misyonumuzu burada kapatalým isterseniz... gerisi yatýrýmcýlara kalmýþ diyelim.
Burasý olmasa býle výdeo yorum bolumune ýstedýgýnýz tum sorularý sorabýlýrsýnýz anlaþýlmayan kafaya takýlan her soruya yine videolu cevap verebilirim.
Bol kazançlý gunler dýlýyorum...
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri